..

UNDER CONSTRUCTIONS...

dalam rusuhan di vancouver, kanada beberapa hari lalu satu pasangan kekasih telah membuat kejutan dengan bercium di tengah jalan semasa rusuhan sedang kalut berlangsung. gambar mereka berciuman menjadi fenomena di media massa & internet atas slogan "make love, not war".

mungkin mat sabu merancang untuk melakukan aksi seperti ini, sebagai kesinambungan babak romantik bilik 121 hotel perdana bersama normah dalam demo BERSIH 2.0 nanti, sebab itu dia galak sangat mengajak beruk2 demonstran turun menggila di KL 9 julai nanti.

atau mungkin mat sabu akan merasa bangga & berpuas hati bila situasi kacau-bilau seperti di vancouver dalam gambar2 di bawah berlaku di KL...

VANCOUVER RIOT - 15th JUNE 2011












8 das tembakan!:

Anonymous said... June 19, 2011 at 11:29 PM

baru je hari jumaat lepas mat sabu saman fitnah terhadap seorang blogger haha tak lama lagi blog ni pulak akan di saman... ni rupanya budaya politik umno harrrrgtuuuih

Anonymous said... June 19, 2011 at 11:36 PM

dengan Ambigok sekali kot ?

Anonymous said... June 19, 2011 at 11:43 PM

hahahhahaaa ambiga berciom dgan saipudin nasution-tion-tion!!!!!

Putra Melayu said... June 20, 2011 at 1:14 AM

To anoy 11.29
Takkan risau kot bro..baru gurau2 skt dah kelam kabut tuduh mcm2.. Dah memang sah Mat Sabun tu berkhalwat dgn normah @ bilik 121.. Anwar sendiri yg perangkap mat sabun tu beb..xnak plk dia saman anwar walau dia mmg benci sgt hingga mgelar nabi PKR tu aljuburi.. Bloggers Umno konsisten dan lebih pro beb dari bloggers pembangang/pembangkang tu yg tahu MsOffice je. Sejak akhir2 ni ramai pelawat dr geng peliwat yg meludah ke muka sendiri utk menamatkn komen mereka.. Perasan xkawan2.!?? Hhahahahaaaa..

Anonymous said... June 20, 2011 at 6:09 PM

hang byukan putra meklayu hang putra mapeley... kes dari hang kecik lagi hang nak ungkit ,ungkit la cerciter twerkini...citer angin PERUBAHAN MALAYSIA....HIDUP PAKATAN...HAMPEH BARISAN OTAK DUIT..DUIIT...DUIT...TAK GITU putra mapeley...

tomlucas said... July 5, 2011 at 6:45 PM

bodohh...tajuk lain isi lain...kimak admin

Anonymous said... July 13, 2011 at 3:25 PM

x habis2..huh

Diskaun Hebat untuk Insurans Kenderaan, Penghantaran Percuma Untuk Cukai Jalan, Tiada Sevice Charge!! Sahut Cabaran kami untuk menang Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM 100,000 keterangan lanjut layari :-
www.aiomits.com

Saksi said... July 28, 2011 at 8:19 PM

Terbukti bersih ni selamat, langsung x ada harta benda yg musnah, x de kebekaran berlaku, yang mengganas cuma polis je

 
Top