..

UNDER CONSTRUCTIONS...

12 das tembakan!:

Anonymous said... June 4, 2011 at 12:24 PM

hahahaha..betul2

Horas! Hulu Langat said... June 4, 2011 at 12:47 PM

kah..kah..kah..memang kena pasangan bertuala tu duduk kat no1

Raksasa Jahat said... June 4, 2011 at 1:18 PM

hahaha~ cilakak~! gua seronok tgk gambar atas tu.. tgk ada jugak jodoh dorang. sekali last skali buat spoil! hahaha

whiteorange said... June 4, 2011 at 1:45 PM

HA HA HA HA HA !!!!! Memang sial beb, bukan lu tapi paangan yang last tu

Bagus juga lu buang masa kumpul gambar gambar tu ... harap harap sampai ke europe ...

Anonymous said... June 4, 2011 at 3:51 PM

ha ha ha... best lah beb... yang paling sial ialah pasangan yang last tu... memang sial bin babi... patut pun dapat nombor satu, super sial di Malaysia!

enalrahim said... June 4, 2011 at 6:48 PM

jempol la bro...memang tak salah susunan tu.

Baby~Bakteria said... June 4, 2011 at 7:29 PM

x abis2......... mghina kejadian tuhan.....

Anonymous said... June 5, 2011 at 6:57 PM

Lagu dah ada ingat mati, ingat dosa dan ingat akhirat.
admin pohon ampun lah kerna mengaibkan orang.
jangan bila mati nanti, pahala yang di cari tak sepadan dengan dosa yang di kumpul....
berubahlah selagi ada peluang.....

Anonymous said... June 7, 2011 at 3:05 PM

anon 6:57 - Bukan apa just nak ikut nasihat Hadi awang masa kat pilihanraya dun ptg pasir dulu.. boleh buka aib orang utk menilai pemimpin...

Anonymous said... July 13, 2011 at 3:06 PM

Aduhai..klakonye muka2 dorang ni..hehe

Diskaun Hebat untuk Insurans Kenderaan, Penghantaran Percuma Untuk Cukai Jalan, Tiada Sevice Charge!! Sahut Cabaran kami untuk menang Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM 100,000 keterangan lanjut layari :-
www.aiomits.com

Anonymous said... August 10, 2011 at 12:40 AM

kalau anda ketawa dgn pasangan2 ini....maknanya anda menghina ciptaan Allah

Anonymous said... November 30, 2011 at 12:07 PM

jgn dok menghina org sgt..setiap kejadian Allah itu indah n cantik..pic yg no 1 dosa dia ngn Allah je..dok kutuk2,dok fitnah2 pun x guna..muhasabah diri sndiri..fikir ckup ke amlan yg kita ada tuk dibawa ke sana nnti..wallahualam

 
Top