..

UNDER CONSTRUCTIONS...

23 das tembakan!:

Anonymous said... June 11, 2011 at 11:49 PM

Kah..kah..kah.. lawak first class bro. The best.....

buaya said... June 12, 2011 at 12:30 AM

salam ziarah

jom ke blog buaya dan jadi follower sekali k...

blogenstarz said... June 12, 2011 at 12:54 AM

Brooooo gua terkedu pada gambar terakhir tu.....

Gelak sakit perut betoiiiii

blogenstarz said... June 12, 2011 at 12:54 AM

Brooooo gua terkedu pada gambar terakhir tu.....

Gelak sakit perut betoiiiii

Horas! Hulu Langat said... June 12, 2011 at 1:07 AM

kah kah kah! yang last tu macam muka siamang yang dimakeupkan...macam gampang.

Terhibur aku awal pagi minggu ni.

Uchi kay-f @hmad said... June 12, 2011 at 1:22 AM

sejuuuuuuuuuuuk aq tgk last gambar tue dol!

bhahhahaha.......

Anonymous said... June 12, 2011 at 1:43 AM

macam biasa dengar pelacur2 nie...dimana ya?hehehe..

Anonymous said... June 12, 2011 at 3:12 AM

terbaik lu punya lawak bro..!!! beguling setengah jam aku dibuatnya!! hahaha

Anonymous said... June 12, 2011 at 4:35 AM

dah hagak dah tp.....gelak gak ar.....

Anonymous said... June 12, 2011 at 4:54 AM

filem pelakun yang terakhir itu nak beli kat mana ye...?

Anonymous said... June 12, 2011 at 8:44 AM

yg last sekali tu memang mengerikan...sah layak melakonkan aksi lagak ngeri...especially aksi lagak ngeri makan cendol...kehkehkeh

Anonymous said... June 12, 2011 at 10:53 AM

hahahahaha..
yg lain2 tu aku kenal..nampak buruk, lepas mekap baru nampak lawa.
tapi gambar paling bawah tu aku kenal la sape gerangan..tak mekap buruk, dah mekap makin buruk..
hahahahaha..
lawak beb..

Anonymous said... June 12, 2011 at 10:54 AM

oppps...wrong typing.
hahahahaha..
yg lain2 tu aku tak kenal..nampak buruk, lepas mekap baru nampak lawa.
tapi gambar paling bawah tu aku kenal la sape gerangan..tak mekap buruk, dah mekap makin buruk..
hahahahaha..
lawak beb..

Anonymous said... June 12, 2011 at 1:51 PM

Ohw.... Tidakkk...!

Tengok gambar2 yg mula2 tu..., makin berselera.... Tapi sekali dah sampai kat last frame..., potong stim abisss....!

Huwa..huwa..huwa....!!

Anonymous said... June 13, 2011 at 8:13 AM

yang last tu,kenapa disolek mcm tu.pakai mekap murah kot.kena pakai SKII,baru kena he..he

jack said... July 9, 2011 at 12:11 PM

yang last tu macam penah tengok kat chow kit,hahah

Anonymous said... July 10, 2011 at 3:12 PM

ak x paham la owner blog ni ! ble scroll bawah kan mesti wat ak marah dan pelik !

Anonymous said... July 13, 2011 at 12:26 PM

Kah kah kah kah kah kah kah hua hua hua hua hua ha ha ha ha ha ha....rase nak pecah perut n cram rahang...hahahahahahahaha

Anonymous said... July 18, 2011 at 3:25 PM

Heheheheh.mmg lawak!!

Diskaun Hebat untuk Insurans Kenderaan, Penghantaran Percuma Untuk Cukai Jalan, Tiada Sevice Charge!! Sahut Cabaran kami untuk menang Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM 100,000 keterangan lanjut layari :-
www.aiomits.com

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... August 11, 2011 at 2:12 PM

memula senyum lucu..last skali terus wakakaka

cencass said... August 11, 2011 at 11:03 PM

miaahahaha.. xterlintas langsung dowh.. sumpah lawak!

Anonymous said... August 13, 2011 at 7:55 AM

kompem owner kaki layan porno..ish3..kan sendiri kantoi dah

Anonymous said... October 13, 2011 at 2:55 AM

hey, bro.........tambah lagi satu .......taruk gambar namewee sebelum dan selepas pakai mekap.
baru best. lagi garek!!
dari papa joe.........
nanti dah taruk bilang kita.
btw bestlah blog ini........
lucu..........

 
Top