..

UNDER CONSTRUCTIONS...

mudah sekali mencongak sifir politik PgayR... kerana mereka bukan mampu mendedahkan dan mengkritik sebarang kesilapan oleh kerajaan untuk dibangkitkan menjadi isu, tetapi mencipta isu dengan rekayasa dongeng yang tak pernah berakhir dengan 'happy ending' untuk mereka.

dalam isu berkaitan dengan orang ketiga (tuduhan kepada PM ds najib) dalam penerbangan ke macau bersama razak baginda & altantuya berkaitan kapal selam scorpene, sekali lagi PgayR kantoi... dan kali ini saifuddin 'muka bulan' menjadi pengarah cereka dongeng yang gagal mencapai box-office.

pendedahan blog PEJUANG BANGSA membuktikan tuduhan berkaitan e-tiket penerbangan ke macau pada tahun 2002 adalah kelentong semata-mata. ini kerana pada tahun 2004 barulah International Air Transport Association (IATA) bermesyuarat untuk membincangkan tentang penggunaan sistem e-tiket.



kalopun benar saifuddin ada salinan e-tiket tahun 2002 tu tunjuklah, buat apa nak sorok2... sibuk nak suruh ds najib tunjuk passport apasal lu tak tunjuk dulu e-tiket tu. tuduhan tanpa bukti FITNAH pudin woiiii... FITNAH!! anuwar yang lu kata kami fitnah mengongkek china doll tu at least kami tunjuk bukti... lu sendiri pun sure dah tengok kat youtube!

sudah-sudahlah membohongi beruk2 ikutan lu & membongokkan diri lu sendiri, pudin... LU FITNAH LAGI & LU KANTOI LAGI!!

4 das tembakan!:

Anonymous said... June 5, 2011 at 4:04 PM

kok iya pun e-ticket. kalau di print atau kan ada nama pengguna tiket tersebut. ngape tak tunjuk kat umum e-tiket tersebut dan tunjuk siapa dia yang guna tiket (orang ke tiga tu)

ahli pas perak said... June 5, 2011 at 4:13 PM

saya adalah seorang ahli pas dari perak . kisah ini diceritakan oleh seroang rakan saya yg pada awalnya turut sama dilibatkan dengan rancangan untuk menjatuhkan husam musa. Selepas rakan saya ketahui taktik kotor tersebut dia larikan diri dari mereka kerana tidak mahu terlibat dgn perkara2 fitnah.

kisah ini sengaja didedahkan pd saat2 akhir pertandingan&ditambah berbagai2 perisa supaya Nampak sedap oleh geng2 Nizar.

nizar tidak mahu husam menang kerana takut menjadi pesaingnya dalam pemilihan pas akan datang.nizar hendak menang dalam pemilihan ini &bercita2 utk bertanding jawatan timbalan presiden pas dalam pemilihan akan datang.DAP telah berjanji untuk bantu kewangan.

nizar nak pancung husam habis-habisan, kerana dia lihat husam boleh menghalang cita-cita besarnya kiranya husam juga menang bersama dia. Nizar kata sekiranya husam kalah karier politik dia akan hancur kerana telah kalah dua kali.

Norazli musa@pak janggut adalah salah seorang jentera nizar yang paling utama memainkan peranan penting ini utk bunuh karier politik husam.

Pada hari isnin 30.5.2011 norazli telah bertemu dgn seorang rakannya bekas org kuat pkr .

norazli telah memberi maklumat berhubung penyelewengan husam kepada rakannya itu utk dipanjangkan kpd blogger2. Semua skrip telah ditulis dgn begitu baik supaya senang difahami oleh blogger.

Bekas orang kuat pkr sampaikan kpd seorang blogger di perak dalam masa sama dia bocorkan maklumat itu dtg dari pihak nizar. tujuan org itu beritahu supaya taktik kotor politik dlm pas diketahu ramai.

berita itu sampai kpd blogger, mereka dedahkan maklumat pasal husam& siapa pemebri maklumat. dlm hal ini kerja blogger Nampak tersusun. 1pihak dedah husam&1 pihak dedah siapa pemberi maklumat.
husam nasib baik -cepat2 menafi-nizar pula diamkan diri. takut kerana rahsia telah pecah. Semasa muktamar pemuda ramai ahli2 pas telah berbisik sesama mereka apa yg dilakukan oleh nizar. Bisik2 &sms tersebar tentang taktik kotor nizar.

brita itu dibisik dari telinga ke telinga hingga ke saat perwakilan beratur sebelum membuang undi. Pasal itu nizar kalahdi tempat corot.

Bukan setakat kisah wang , byk lagi fitnah2 lain yg direka2 oleh orang nizar utk membunuh karier husam-termasuk kisah skandal dgn seorang wanita cina serta kunjungan husam ke tempat2 maksiat. Saya tidak mengetahui samada perkara itu benar atau fitnah-tetapi perkara itu imasuk dlm rancangan orang2 nizar utk bunuh karier husam.

Saya tak tahu saluran mana harus saya guna untk dedahkan perkara ini. Kalau saya ceritakan perkara ini kpd pemimpin2 pas tempatan -mereka minta kita diamkan & jgn cerita kpd sesiapa. kita akan dibaca dgn mcm2 surah & hadis supaya menjaga jamaah. saya terpaksa guna saluran komen di blog2. Tujuannya supaya pemimpin2 atasan pas tahu perangai2 kotor yg sdg menjalar dlm pas. Jangan hanya Nampak kuman di seberang laut tapi tak Nampak gajah dpn mata.

Anonymous said... June 5, 2011 at 5:29 PM

Ala Ah liPAS Perak, tinggalkan je parti sesat wal fitnah tu... Kalau org berzina pun tok guru anda blh kata dosanya dah diampunkan, ape la sgt ngan crite saudara tu. Mmg dasarnye parti sesat hamPAS memiliki penganut2 yang berperangai syaitan tetapi berlindung atas nama Islam. Sudah la, keluar je dari parti hamPAS yang bakal menjahanamkan Malaysia satu hari nnt ni....

Anonymous said... August 3, 2011 at 3:47 PM

Al-tantuya muncul semula setelah lama senyap.. :)

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

 
Top