..

UNDER CONSTRUCTIONS...

In Western cultures yellow is known to be a color that signifies cowardice or jealousy. In American slang someone could be called a "yellow-bellied coward" as an offensive term. -YellowNecktie
pengecut, macam budak2, bocah, kencing dalam seluar... kata yang signifikan dengan warna kuning tapi mereka merasakan seperti BN fobia dengan warna tersebut.

tidak siapa boleh menafikan peranan pembangkang dalam pembentukan sesebuah negara. tapi inilah tahap mentaliti pemimpin2 pembangkang malaysia sekarang, BN kena bekerja lebih keras untuk membentuk kerajaan yang baik... kerana cuma pembangkang yang matang dapat membius kerajaan menjadi lebih berwibawa!

5 das tembakan!:

Anonymous said... July 1, 2011 at 9:47 AM

Bila suruh pakai pakaian resmi untuk angkat sumpah tak mahu pula. Maklum kena pakai songkok.

Tidakkah mereka ini anti Melayu?

Malang sekali dalam kelompok mereka juga ada Melayu.

Anonymous said... July 1, 2011 at 10:55 AM

Sokongan rakyat kpd PR sudah tergugat maka mereka terdesak buat buadaya kuning ni.....maunye tak...dh le skandal mcm2....lacur bangsa sendiri...DAP jugak yg....YAMSENGGGG!!!!.....gelak besar diorg....keh keh kehh

musram rakunman said... July 1, 2011 at 11:12 AM

Baru saya tahu makna kuning.

Blog sdr sudah dilinkkan di AYT. Link to u link 2 me.

Anonymous said... July 1, 2011 at 11:54 AM

SEKARANG NI KENAPE LIM KIT SIAL SELALU PAKAI CERMIN MATA HITAM EK?

Anonymous said... July 5, 2011 at 5:09 PM

kunun, mcm budak2 yer, abes tu geng 2 umno termasuk najib pakat2 pakai tie merah tu, tiru idea sapa? idea budak2 ni lah....

 
Top