..

UNDER CONSTRUCTIONS...



akaun twitter & facebook anuwar ibrahim telah diceroboh oleh hacker yang menggelarkan dirinya @LuvSec sejak malam tadi dan diisi dengan mesej2 perpaduan... huahahaaa, lu orang memang rocksss!! tapi unit IT PMO kena berjaga2 sket pasal lepas ni diorang target twitter & facebook PM plak!

apa yang menariknya status update FB anuwar yang sebelum ni susah nak dapat lebih 100 'likes' tetiba aje ade lebih 100 'likes' setiap status selepas dihack... lu orang tafsir la sendiri konklusinya!

bleh tengok sini FACEBOOK ANUWAR (KLIK!)

.

2 das tembakan!:

captain said... July 7, 2011 at 8:10 AM

so what!! tak ada isu pun..

pemerhati said... July 7, 2011 at 10:57 AM

alah..jgn percaya..ntah2 dia suruh org dia masuk dlm account buat2 kena hack mohon simpati..bukan boleh percaya sgt mamat tu

 
Top