..

UNDER CONSTRUCTIONS...

Perangkap sudah mengena!! Hasil pendedahan berkaitan dengan ARLENE TAN sejak lebih seminggu lalu, akhirnya individu sebenar di sebalik nama Hajjah Sitt Al-Wuzara semakin hampir ke nerakanya...

Yang menuduh makcik seorang bapok, pondan, lelaki, makcik tak peduli pun. Buruk betul pemikiran korang ni. Mentang-mentanglah makcik ni hajjah kampung. Makcik orang tua bukan orang bodoh! Jangan anggap makcik tak pandai guna komputer, tak reti bahasa Arab, tak tahu pasal agama makcik sendiri! Kalian semua telah tersilap!
Lampiran A:
Ini kad pengenalan lama makcik. Adakah seorang lelaki ataupun pondan ataupun bapok dibenarkan memakai tudung dalam gambar kad pengenalan? Adakah makcik seorang lelaki dimana empat digit terakhir nombor kad pengenalan makcik bernombor genap? Orang lelaki bernama BINTI ke? Jangan buat bodoh!!
Lampiran B:

Yang menuduh makcik bukan orang Islam, bukan rakyat Malaysia, bukan orang Melayu, yang menuduh makcik murtad, Yahudi, Cina, India, Kristian, ateis, Indon… kepala keparat kamu lah! Ini kad pengenalan terbaru makcik. Makcik benar-benar ISLAM, benar-benar MELAYU, dan benar-benar rakyat Malaysia. Kalau dah bengang tu but bengang sendiri sebab makcik berani berkata benar tentang Islam dan berhujah dan berdebat pasal Islam. Kalau ada ulamak babi JAKIM nak berdebat dengan makcik sila buat pengumuman am, makcik boleh datang berdebat depan muka. Kalau tak nak, sila pergi sambung main pantat dengan JAKIM sekali!
Lampiran C:
Yang menuduh makcik tak pernah pergi Mekah, menipu dengan hujah makcik dalam Bahasa Arab, menuduh makcik bukan seorang HAJAH… taik suci nabi Muhammad lah!! Memang jubo emak yang melahirkan korang tak setanding dengan jubo emak babi Muhammad bohsia padang pasir Arab sang Aminah tu!! Ini antara salah satu cop visa Saudi Arabia dalam pasport makcik di mana makcik dulu pernah duduk kat sana dan beribadat kat sana jugak! Orang kafir mana boleh masuk Mekah!!
Kepada babi-babi yang menuduh makcik disuapkan duit oleh UMNO, orang Yahudi, pihak gereja Kristian, paderi-paderi Katolik, orang kafir luaran, Freemason, Illuminati… dalam krisis kegawatan ekonomi sedunia macam ni, entah siapalah yang nak sedap-sedap menaburkan duit sesuka hati suruh makcik berdakwah ek??


Kita dedahkan sedikit clue dulu...

Siapakah ADLIN BINTI ABD JALIL dan apa kaitannya dengan ARLENE TAN??? Nantikan pendedahan seterusnya di blog 1PELURU!!
.

23 das tembakan!:

Anonymous said... August 16, 2011 at 6:44 AM

Betul ke, takkan pulak makcik tu nak dedahkan IC dia pulak

Anonymous said... August 16, 2011 at 6:58 AM

Makcik ni mengaku Islam, bertudung dan dah pergi Haji tapi mencaci maki Nabi Muhammad saw dan Tuhan semesta alam, sah lah makcik ini seorang yang tak waras. Dah terkena penyakit izim agaknya.

Anassirjahat said... August 16, 2011 at 7:03 AM

yeap,info sama yang dibagi ibnjuferi,takpa,kita tunggu hari ni berita susulan :),spr down,takleh nak cek ic dia


sedikit ulasan pasal sittan ni
http://zonkeluar.blogspot.com/

Anonymous said... August 16, 2011 at 7:06 AM

830513146412 ADLIN BINTI ABD JALIL

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said... August 16, 2011 at 8:25 AM

mungkin juga yang ini

730513145112 AZIZAH BINTI HASAN
790513145862 MAZIAN BINTI OMAR
810513145032 LENYZA BINTI AHMAD
840513146112 LIYANA BINTI MD ALI
850513146162 HIDAYU BINTI RADZUAN

semua nama pendek2...

Anonymous said... August 16, 2011 at 9:26 AM

ntah2 ic sape2 dia cilok kali ni. tkkan la semudah itu dia nk dedahkan identiti dia.

Anonymous said... August 16, 2011 at 10:36 AM

salam..

erm, apa yg menyebabkan tuanpunya blog ni konpiden sgt yg nama 'adlin' tu adalah makcik? bukan apa, kalu salah mcmana? seelok2nya jgn letak nama betul..kalu slh kan kena saman plak..... sian org tu..

yanga said... August 16, 2011 at 10:43 AM

MUNGKIN DIA AMIK IC NENEK DIA KUT... ALA MENDE BLEH BUAT KAN.. ORG DAH SESAT CAMTU AAA.. MENGAKU ISLAM TAPI TAK PERCAYA ALLAH N RASULLULLAH... DASAR BANGANG TAK BERTEMPAT NI..

AliaAyumi said... August 16, 2011 at 12:05 PM

Birunya kuku mak cik nihhh. Ranggi sungguh haaaiiihh. Agak-agaknya macam mana pakaian dia eaaahh. Orang anti-islam la katakannnn.

Anonymous said... August 16, 2011 at 12:35 PM

Sah dia ni seorang yang tak siuman dan ketagih perhatian. Kuku pun cat warna pelik.

Jarang nampak wanita biasa warnakan kuku macam tu kecuali sekiranya dia dalam bidang GRO atau pelacur.

Kat kampung saya ada seorang gadis macam ni, demam panas terus short circuit kat atas..

Kesian benar, hari2 berpakaian serba cantik, cakap pandai dalam semua hal, melilau sekampung duk bersyarah sorang2, bulat2 macam MakCikHajjah ni.

MakAyah bila orang kampung nasihat bawa anak untuk berubat, marah kerana tak terima yang anak mereka sudah MENTAL kes.

Anonymous said... August 16, 2011 at 2:56 PM

isk!!!betul ke?takot die xnk bg trace diri die,die buh nme org len org len kne...cian lak org len tu...modo tul minah ni..mulut jaat!mentally retarded!!!! wahahaha~

Anonymous said... August 16, 2011 at 3:10 PM

Ntah IC sapa la dia cilok. Nak divert la tuh..Kuku biru mcm setan, x mungkin seperti yg digambarkan dalam IC tersebut.

mieraminho95 said... August 16, 2011 at 4:20 PM

she 28 years old..blaja oversea..

Anonymous said... August 16, 2011 at 9:40 PM

blaja O.C pon peel cemtuh ke?? idung bawang gak ingtkn santek lew sgt...uhooo~

Nur Misnan said... August 16, 2011 at 11:38 PM

why gaysac guna gambar topeng tuh
dahmcm ibrahim ali ler plak...

Anonymous said... August 17, 2011 at 6:00 AM

Berhati-hati tuan punya blog. Mungkin ini perangkap untuk jejaskan kredibiliti anda.

IC sapa pun boleh diletaknya dan orang tersebut menjadi sasaran para blogger.

Apa akan jadi sekiranya itu satu lagi helah Makcik Shitt tu? Akhirnya anda juga yang dipersalahkan.

Apa pun, saya sokong pendedahan demi pendedahan oleh blog 1peluru.. Caiiiyoook!

Anonymous said... August 17, 2011 at 10:04 AM

Toksah layan dia neh, gila glamer, gila perhatian. Kita bakor je!!! hahahaha

Takdelah...kita pakat2 jejak & tangkap. Sesuka nafsu buruk dia je menghina Nabi!!!

Mr. Deen said... August 24, 2011 at 10:44 AM

Senang je.. cuma kena rajin la...

1. Stay kat area alamat tu. Lagi cun depan umah dia.
2. Standby kamera high resolution dan teropong.
3. Nampak je kelibat macam sundal kuku biru terus snap gambar.
4. Maknanya confirm itu sundal stay itu rumah mcm dlm IC.
5. Kalau dia keluar bawak keta, follow mana dia pergi. Shopping ke, clubbing ke.. biasalah.. setan..
6. Then ambik peluang cukup-cukup snap gambar dia lagi sepuas-puasnya.
7. Lagi cantik pasang kaki lagi 2-3 orang kat lain location. Roger bila perlu.

Aizat Chik Suliman said... August 24, 2011 at 6:23 PM

1 peluru sepatutnye mention ko copy paste maklumat atas 1st view aku tgk hati dah cakap celaka punya blog sebab ada tulisan hina nabi.. pls amek serius... yang ke2 aku pelik jari makcik tu xda macam jari orang tua...

Anonymous said... October 19, 2013 at 9:08 PM

Apapun fakta y makcik tu keluarkan. dia tetap murtad dan gilo. sikit lg nak mampos.. hahahaha

 
Top