..

UNDER CONSTRUCTIONS...





Ini wajah penyokong tegar PAS... Gua dapat info sahih individu ini pernah terlibat dalam kempen PAS/PKR semasa PRK Permatang Pauh (dirujuk dari salah satu blog popular pembangkang), syarikatnya juga turut menyumbang dana untuk kempen PAS/PKR.

Lelaki ini sudah berkahwin tapi terlibat dalam seks luar nikah hingga perempuan (dalam foto di atas??) sekarang mengandung anak luar nikah mereka...

Inilah wajah sebenar penyokong PAS... MUNAFIK NUMERO UNO!! Lantang bertakbir setiap kali ceramah tapi perangai mengalahkan syaitan juga! Nak gua dedahkan dengan lebih lanjut?? Gua kaburkan wajah & jenama syarikatnya atas nama perikemanusiaan... tapi tunggulah di tahap mana perikemanusiaan gua! =)



macam mana penyokong tak jadi macam di atas... kalo pemimpinnya macam di bawah:



.

23 das tembakan!:

Anonymous said... January 26, 2012 at 6:38 PM

Adussss bukan saja buat malu bangsa malahan Peminat Man United pun angin satu badan ngan mamat nie..... Ini satu probaganda dari kelab Peminat Bola Sepak lain yang mahu memburukkan Man United.

Anonymous said... January 26, 2012 at 7:02 PM

Apa lg dedah je.nnt dy kata tipu plak atau nak aib kan org, ,bukak sampai telanjang baru la xaib..

Neilkie69 said... January 26, 2012 at 8:44 PM

Dedah saja, dalam Islam mjalankan hukum hudud juga di buat di kelayak ramai agar menjadi pedoman. So tidak salahnya jika di dedahkan agar mjadi pengajaran pada pelaku dan juga umah yang lain.Mudah-mudahan si pelaku ini insaf dengan pendedahan tersebut. Bukan niat untuk mengaibkan tetapi sebagai pengajaran.

Anonymous said... January 26, 2012 at 10:07 PM

diorg xpe la dah jd ahli PAS seumo idop... buat maksiat pun bleh masuk sorga.....

Anonymous said... January 26, 2012 at 10:36 PM

eish2..betul ker empunya diri kat atas tu terlibat?dia kan dah anak n isteri..ak kenal lah siapa mamat kat atas tu..b4 dia pernah menguruskan sebuah syarikat yang berkaitan dgn industri nasyid..bawak2lah bertaubat wahai EN...."H"bin"N"...

leman decaprio said... January 26, 2012 at 10:43 PM

yup... industri nasyid & produk halalan toyyiba.

menurut sumber; si perempuan tu pejuang tegar PAS di FACEBOOK & akui dia terlanjur dgan lelaki tu.

ada banyak printscreen FB mengenai statement si muslimah PAS tapi gua kena tunggu kesesuaian waktu unt siarkan.

Anonymous said... January 26, 2012 at 10:44 PM
This comment has been removed by a blog administrator.
leman decaprio said... January 26, 2012 at 10:59 PM

sori terpaksa delete komen di atas... belum masanya untuk dedahkan siapa gerangan lelaki ini.

menurut sumber; mereka berdua sudahpun kahwin, nikah sindiket... selepas perut perempuan itu memboyot.

Anonymous said... January 26, 2012 at 11:05 PM

kalau diala, memang malukan orag nasyid dia tinggalkan nasyid pasal kena buang kes pecah amanah ngan tengah gilakan betina ingat dah insap.

H.E.H said... January 27, 2012 at 12:34 AM

produk halal apa? nasyid kumpulan mana? penyanyi ke?

Anonymous said... January 27, 2012 at 2:24 AM

Betul ke dia??? Cuba tengok perut dia... hahaha... Parti Amok Seks ~ PAS.

Anonymous said... January 27, 2012 at 8:46 AM

nak tengok perut dia tak nampak

Anonymous said... January 27, 2012 at 11:43 AM

corpora corporation sdn bhd... kaki tipu dia ni! kalo jalan hukum hudud, puak-puak PAS ni yg kena pancung dulu...

Anonymous said... January 28, 2012 at 2:31 AM

kesian kak nik and anak2....kenapalah dia nie x insaf2 dari zaman Hijjaz dlu lagi..

Anonymous said... March 28, 2012 at 4:31 PM

gila kentang malu lahh

Tanah dekat Sungai Buloh, Selangor said... June 6, 2012 at 9:12 AM

1) Nikah dia sah d sisi undang2 Syari'ah, coz semua wali pihak perempuan ada.

2) Nikah April 2011, anak lahir Feb2012 --> Anak luar nikah ke? (If nak tengok gambar/video nikah -- Sila jumpa dengan saya coz saya boleh buktikan ini 1 fitnah yang tidak dirancang dengan teliti) :-D Haha ..

3) Betul, mmg dia dah ada wife N anak. Soalan : Nabi SAW pun ada wife N anak, ISLAM tak larang Lelaki berpoligami.

4) ---> ada banyak printscreen FB mengenai statement si muslimah PAS tapi gua kena tunggu kesesuaian waktu unt siarkan (Tak berani siarkan coz tak ada bukti, Saya dan family tahu hal sebenar..)

5) ---> menurut sumber; si perempuan tu pejuang tegar PAS di FACEBOOK & akui dia terlanjur dgan lelaki tu (Iye ke?.. Tunjuk bukti N saksi la, Bila masa pula saya citer saya terlanjur ni? Wall FB saya boleh dibaca oleh semua orang, sila tunjukkan d mana ayat saya pejuang tegar PAS? ) Ada beza kita sokong Agama or sokong parti.

=======================

Orang yg bagi komen pada topik d atas ni, org yg sama :-) sbb dia hanya guna Blog/nama samaran untuk "create" soalan N jawapan sendiri agar dibaca pihak umum.

Cuba tengok tarikh : Hanya aktif mengutuk/menfitnah N menipu selama 3 hari je. Then?..

Anonymous said... June 26, 2012 at 11:33 AM

Psiko punya betina. Sang wanita dalam gambar sudah berkata2.

sendirik buat fb jatuhkan laki sendirik then tuduh orang pasai apa? pasai laki hang tanak tanggungjawbkan.now dah dapat laki tu dalam genggaman hang cover baik punya

sendirik bukak sendiri hebahkan aib diri sendiri tuduh orang pasai apa?

betina , lu ada 3 anak dari 3 lelaki. takan laki lu semua x betoi hang saja betoi. harharhar

gini la anggap benda ni karma
lu buat orang, orang buat lu

bagusla lu dah insaf dan bertaubat taknak tipu orang lagi.

lu lupa, masa jantan ni tinggalkan lu, berapa banyak orang lu cerita pasal kisah lu?

lu lupa gaduh dengan adik ipar dalam fb bila dia kata lu janda gatal?
keluarga dia sudah terima lu, lu lupa apa lu sudah ludah?

tak payah bukti la.

lu sendirik gebang
lu sendirik mau marah orang

lu memang psiko punya betina

Anonymous said... June 26, 2012 at 12:10 PM

Realiti kehidupan yg perlu di sorokkan dr pihak umum, melindungi diri di sebalik pakaian dan sifat luaran....tp hati?mulut bisa sj menuturkan kata2 menguji Allah S.WT tp sikap seperti tiada Allah S.W.T di sisi, seperti tiada agama.Cukuplah dan hentikan sifat munafik anda.

Anonymous said... July 16, 2012 at 12:07 PM

Hasyim ngadiman, call Haji Wahab! Hutang RM 47,500 bila nak bayar?

Anonymous said... August 28, 2012 at 7:24 PM

ini ke orgnya??
http://satujutaidea.blogspot.com/2009/05/bisnes-kopi-sawda.html

Anonymous said... September 14, 2012 at 12:12 PM

betul tidak syak lagi

Anonymous said... October 19, 2012 at 11:24 AM

Hasyim baru dapat durian runtuh jual tanah. Mai tuntut hutang sama dia,

Anonymous said... April 25, 2016 at 7:46 AM

dedah gmbar penuh blh tak? emel je kat sy siti_nurhaliza@rocketmail.com best la tgk nk simpan utk koleksi pribadi je

 
Top