..

UNDER CONSTRUCTIONS...

Kepala show sarkas pada 28 Mei ni Kartunis Zunar... lokasi sekitar CM. Gua tengok muka sekor2 macam puas giler dapat kutuk UMNO, kita pakat gelak aje la tak payah nak emo sangat... Layan je makhluk2 tak cukup kasih-sayang camni, tak berbekas sikitpun walaupun mereka cuba buat tuduhan menghasut "UMNO MEMBUNUH IMAM-IMAM" dalam lirik lagunya.

Semua ini taboo kerana Pakatan Rakyat sememangnya 'hidup' atas landasan caki-maki & kutukan... merekayasa keburukan orang lain tanpa dapat menampilkan kebaikan diri sendiri. Lebih sadis bila tidak pernah sedar betapa buruknya diri-sendiri... kesian!

Lagu blues satu interpetasi perasaan oleh kaum Kulit Hitam yang tertindas dan diperhambakan di bumi Amerika pada kurun ke-20.  Blues versi ini pula contoh manusia yang tertindas gila duduk di bumi Malaysia sampai tak cukup makan nasik... perut buncit sekor2 tu pasal kecacingan - segan nak pegi mintak ubat cacing kat Klinik 1Malaysia.

dislike this video (thumbdown) --------> http://youtu.be/1bzOkf5zUZc

1 das tembakan!:

Global Products & Services Review said... May 3, 2012 at 9:22 PM

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

 
Top