..

UNDER CONSTRUCTIONS...

Presiden PAN, MAT SABU terus membisu mengenai isu moralnya bersama seorang gadis bernama ZAZA yang didedahkan oleh seorang ahli PAN Kuala Kedah, Rizal Bakar.


Bila ditanya oleh wartawan, Mat Sabu sekadar menjawab "No komen..." selain meminta merujuk perkara tersebut kepada peguamnya.

Peliknya tiada sepatahpun penafian daripada Mat Sabu mengenai 'tuduhan' tersebut. Sidang media untuk menyaman pihak yang mendedahkan perkara tersebut cuma dibuat oleh wakil dari PAN, tetapi tiada laporan polis dibuat.

Rizal Bakar mendedahkan audio perbualan mesra Mat Sabu bersama Zaza, selain menunjukkan printscreen perbualan WhatsApp mereka.Turut didedahkan adalah beberapa keping foto intim Mat Sabu bersama Zaza yang mustahil untuk dikatakan sebagai manipulasi komputer/superimposed berdasarkan kenyataan oleh beberapa orang pakar fotografi & rekagrafik.

Audio forensic - benarkah suara Mat Sabu dalam rakaman perbualan bersama gadis bernama Zaza??Rakaman 'phonesex' Mat Sabu bersama isteri orang, Normah yang ditangkap di bilik 121 Hotel Perdana, Kota Bharu dalam tahun 1994:
...
SHARE ON:
Next
This is the most recent post.
Previous
Older Post

1 das tembakan!:

Anonymous said... May 6, 2018 at 7:52 AM

anwar al juburi,mat sabu al pantati

 
Top