..

UNDER CONSTRUCTIONS...

semasa saiful bukhari menuduh anwar meliwatnya,
si munafik ini sibuk membuat tuntutan qazaf ke atas
'orang kena liwat' bila menyedari hakikat saiful tidak
akan dapat membawa 4 orang saksi yang menyaksikan
beliau diliwat oleh tua kutuk tersebut.

macam mana dengan kes datuk T yg menuduh anwar
melakukan zina dgan seorg china doll? takkan anwar
tak nak qazaf kot.... atau dia akan mengelentong lagi
cakap al-qaradawi keluarkan fatwa penonton2 video seksnya
tidak boleh dikemukakan sebagai saksi.

sudahlah anwar, lari saja jauh2... lu sudah check-mate!!

3 das tembakan!:

sgray said... March 31, 2011 at 5:16 PM

Nak Qazaf camna bro,beruk tua tu dah tau orang ramai tak leh ditipu lagi...dia dah tau kes ke mahkamah mana ??..CIVIL bro,dulu tu dia bodoh2kan je yang bebal yang dah diberi akal oleh tuhan tuk' berfikir tapi tak di gunakan sampai leh terpedaya ,dah jadi rojak...kena tipu dengan penipu besar nie.

Tambah lak disokong kaldai Pasberg semakin jahanamlah Islam dibuatnya.

Celes Santana said... April 11, 2011 at 10:23 PM

Nak qazaf apa??? Segalanya dicontrol UMNO munafik..Polis Raja DiMalaysia, Ketua2 Hakim Civil maupun Syarie.. Peguam Negara dan siapa saja... Tunggulah lepas PRU13 nanti,, Najib pun terkencing dlm botol...

Anonymous said... August 17, 2011 at 4:58 PM

Haha..macam2..

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

 
Top