..

UNDER CONSTRUCTIONS...


suasana dalam satu sidang media di hotel grand continental kuching, sebentar tadi panas seketika bila ada wartawan yang bertanyakan tentang jam OMEGA kepada anwar ibrahim... anwar naik bengang dan cuba mengelak untuk menjawab persoalan tersebut dengan alasan semua hal berkaitan jam OMEGA telah diserahkan kepada wan azizah untuk menjawabnya. saksikan video anwar butthurt kat bawah ni...

7 das tembakan!:

NSK said... April 10, 2011 at 5:55 PM

Kalo bab bercakap n putar belit nie x usahlah lawan anwar...
Ingatlah beb, makin banyak kita bercakap sbnrnya makin banyak kita menipu....
Parti Kelentong Rakyat...

mat said... April 10, 2011 at 6:21 PM

apa kena mengena tanya jam pasal najib pula yg dia sebtkan, dah memang tak boleh nak jawab la tu, marah tak tentu pasal

sakuraleonelle said... April 10, 2011 at 6:36 PM

Anwar kaki buli... sgt jelas dan terang kot... nasib baik aku bukan wartawan tu kalau aku wartawan tu dia dah kena maki... stupid... tak gentleman langsung... Kalau x mau jawab ckp je... I'm sorry... based on my lawyer's order... I only can reveal this on the court... I hate him more now...

UMNO PUTRA MAHKOTA said... April 10, 2011 at 7:23 PM

sessbab apa ssesesaya kek.kee..na jawap...hee...he...

Mohon disalin ke Blog saya....

Blooger Maniac said... April 10, 2011 at 8:14 PM

sakit hati bila dia guna kaedah toucher melawan kata-kata dari wartawan..ingat anwar adalah pakar muslihat...tapi kalau dia benar dia tak kan cuba berdalih dengan isu lain..kes altantuya pun najib sanggup bagi DNA, Anuwar sanggup?

Skuad Jaket Merah said... April 11, 2011 at 5:24 AM

saya ikuti berita dari blog tuan. dan saya mahu jadi sebahagian dari blogger. harap dapat di higlightkan ke blog tuan http://skuadjaketmerah.blogspot.com/

Anonymous said... August 17, 2011 at 5:00 PM

cuba suh ebrsumpah depan Al-Quran mcm saiful.Adalah Anwar sanggup..???

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

 
Top