..

UNDER CONSTRUCTIONS...

prolog: bingung dengan kontroversi video seksnya yang entah bila akan reda disebut masyarakat, anuwar banyak menghabiskan masa di bangunan yang 'merakamkan' kenangan dia dan china doll dulu. sedang anuwar mundar-mandir di beranda tingkat 8 bangunan dia terlihat seorang gadis sedang berdiri di bucu beranda, cuba untuk membunuh diri. anwar cuba memujuk ketika dirinya sendiri sedang kaget dengan situasi tersebut...

anuwar: cik... kenapa ni cik... jangan terjun, cik!!

gadis: jangan halang i... takde guna lagi i hidup...

anuwar: jangan begitu... cuba u bawak bertenang!

gadis: nak tenang macam mana lagi... u tak tau betapa berat masalah i...

anuwar: okey! macam ni cik... bagi i kiss u, sure lepas tu hati u akan tenang sikit.

gadis: betul u nak kiss i???


anwar cuma menggangguk, mendekati gadis tersebut dan secara spontan mereka berciuman untuk beberapa ketika.

anuwar: macam mana... rasa tenang sikit?? okey sekarang cuba ceritakan apa masalah u kat i!

gadis: (sambil menunduk sedih) i nak bunuh diri sebab sedih sangat... sebab mak dan bapak i tak bagi i berdandan dan berpakaian seperti wanita camni!!





(erkkk... pagi2 gua nak hiburkan hati nkorang & hati gua sendiri dulu. nkorang jangan take serious sangat dengan hidup ni... kita ni bukan macam juak2 PRabak yang nak emosi & meraban je peelnya! mulai hari ni kalo entry yang ada tanda (*) di awal tajuk adalah entry selingan yang tak perlu difikir secara serius! (",)




interlud: anuwar cuba menenangkan 'gadis' tersebut sekali lagi... memeluk sambil mengangkat 'gadis' tersebut dari bucu beranda.

anuwar: errr u dont't worry! i tak kisah u laki2 ke pompuan... dua2 i taram!

5 das tembakan!:

KELISA DURI said... May 24, 2011 at 8:47 AM

BPUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.......BLUP

Against The Wind said... May 24, 2011 at 9:43 AM

Tuan blog yg di hormati, pandai hang buat lawak noo:))

boleh tolong link blog saya Againts The Wind http://mamuwed.blogspot.com

Blog anda sudah saya link kan ..tq

Anonymous said... June 15, 2011 at 11:17 PM

fuh! siap dengan "interlud"... hebat lawak hang!

Anonymous said... August 8, 2011 at 3:02 PM

ngeee...hehe

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

VECASTS - LISTEN ONLINE RADIO WATCHING ONLINE TV said... November 14, 2011 at 8:02 PM

VEBCASTS - Listen web Radio Watching web TV, Tv Online. Watch Over 3000 Online TV Channels And 6500 Radio Stations Free For Around In The Wold clik to watching
 >CLIKC TO WATCHING<
Listen Hindi radio click ,watching live movie ,live international radio,indo radio.usa radio and more ,LIVE MOVIE ,LIVE SPOTS,LIVE HINDI RADIO ,MALAYSIA RADIO ONLINE,MALAYSIA TV ONLINE ,AND MORE

 
Top