..

UNDER CONSTRUCTIONS...

suasana pagi di hutan belum sungguh nyaman. tiga sekawan monyet keluar untuk mencari makanan. dalam perjalanan mereka terlihat sebuah khemah yang tidak berpenghuni, mungkin penghuninya sudah keluar memancing. mereka menggeledah khemah tersebut tetapi hampa kerana tiada makanan untuk mereka rembat.

di dalam khemah tersebut terdapat sebuah laptop yang tidak dimatikan. secara tak sengaja salah seekor monyet tertekan mouse dan tertera satu video rakaman cctv anuwar ibrahim bersama china doll. setelah asyik memerhatikan aksi2 ranjang kedua manusia tersebut untuk beberapa ketika... tiba-tiba ketiga2 ekor monyet tersebut ketawa terbahak-bahak, sampai berguling-guling. salah seekornya gelak tanpa sedar dirinya telah tercirit buih!

mendengar suasana hingar bingar dengan gelak ketawa dari dalam khemah seekor siput babi pergi bertanyakan kepada ketiga2 ekor monyet tersebut...

siput babi: oittt... apasal nkorang gelak macam kena sawan monyet ni??? tengok tu... sampai tercirit pun tak sedar!!

salah seekor monyet cuba menahan ketawa... sambil jarinya menunjuk ke arah skrin laptop.

monyet: ni haa... lawak siot tengok manusia sekor ni! kita semua ekor kat belakang... tapi dia ekor kat depan!!! hahahahaaa....


ketiga2 ekor monyet kembali menyambung ketawa... siput babi terpinga-pinga.

6 das tembakan!:

MPP said... May 26, 2011 at 9:33 AM

Siput babi mesti akan tuduh 3 ekor monyet tu adalah geng APCO.... Hahahahahahahaha....

leman decaprio said... May 26, 2011 at 9:41 AM

hahahaa... monyet yahudi!!

Al Juburi Wal Buriti said... May 26, 2011 at 10:12 AM

celakak punye joke!!! aku pun hampir tercirit buih aper!!!

Anonymous said... May 26, 2011 at 10:16 AM

WAKAKAKAKAAA!!!! MESTI MNYET TU TENGOK TIME ALJUBURI TGAH NAK PAKAI SPENDER TU...... NMPAK CLEAR EKOR ALJUBURI!!!! WAKAKAAA...

Sudir said... May 26, 2011 at 6:03 PM

hauhauhau.. monyet tu pas ni nak pinjam spender tu

Anonymous said... August 16, 2011 at 10:29 AM

aduhai..lawak betul lah tgk gmbo nih.huh

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

 
Top