..

UNDER CONSTRUCTIONS...


firstly, tengok tweet2 terbaru wardina (dalam imej di atas) yang dah mula gelisah macam kena keputihan bila diserang bertubi2 oleh blogger2 proBN ekoran langkahnya menghadiri satu majlis anjuran PgayR di kelana jaya beberapa hari lalu.

okey skang kenang kembali imej di bawah, angan di bawah sedarnya untuk jadik YB PgayR. apaan nich tanter... kalau tak tahan asakan bloggers macam mana nak jadik YB??? emosi kena 'kering' dengan propaganda cywar kalo nak jadik YB! itu baru cuit sikit je tu sebagai introduksi, belum hentam kaw2 lagi! problemonya adalah lu cari makan dengan sebuah media pro-kerajaan tapi lu sibuk dok menggatal dengan ideologi pro-pembangkang.

betul... itu kirafah buat lu. kifarah untuk manusia yg tak tahu bersyukur & mengenang budi!



.

10 das tembakan!:

Anonymous said... June 28, 2011 at 9:27 AM

digombak ulu kelang, dia nih memang aktif dlm pr dan selalu jadi ceramah pro pembangkang,
jadi camna dia plak bolih jadi penyampai berita dlm tv3, kan haru nama nya,
bila dia bercakap nmpak pro ke pembangkang, tv3 xnmpak keee ...

MPP said... June 28, 2011 at 9:43 AM

Baca SINI bro...

http://www.facebook.com/notes/wardina-safiyyah-officialpage/satu-jawapan/170717129659057

Anonymous said... June 28, 2011 at 9:56 AM

wardina sendiri bahalol tak paham apa itu konsep negara bebas..kalau negara ni bebas mengikut fahaman beliau, kenapa dia dok kecoh marah artis2 wanita tak pakai tudung ikut macam dia? kata kebebasan, suka hati artis laa kan, ini laa kalaua rtis sibuk nak masuk politik tak kena gaya, bengap pulak

Anonymous said... June 28, 2011 at 10:04 AM

Just to be fair, aku pun dah tak tau mana satu yang betul ni.

Link yang saudara MPP bagi tu aku dah tengok, agak rasional jugalah hujah2 nya. Kalau setakat nak jumpa orang, tak kira lah apa parti tu, aku sendiri rasa tak salah. Mahathir pun pernah jumpa Nik Aziz. Antara komen dari facebookers yang lain kat link tu,

Enina Nasir my question is, these men yg suka tulis2 blog, cerita2 politik sana sini (especially kat lepak kat kedai2 kopi, blogging,twitter) takde kerja eh? or takde ambition in life? makan gaji buta ke?

Mungkin la jugak bloggers jiwa kacau kot? hehehehe....

Pasal tweeter wardina dengan YB Sharizat tu pulak, aku tak pasti, sama ada dia berseloroh atau memang dia ada tekad nak masuk politik.


joe

leman decaprio said... June 28, 2011 at 10:26 AM

gua dah baca semalam lagi link dari MPP tu...

ekceli the problem is wardina tak sedar dia cuba diperalatkan oleh pakatan rakyat. sebab itulah nik nazmi panggil dia unt jadik 'penarik' kepada majlis anjuran PKR.

kalo nik nazmi betul2 nak wardina menyumbang peranan pada malam tu sure ada slot khas untuk wardina, bukan setakat bagi menyelit 10minit je.

apapun punca 'serangan' ke atas wardina di blog2 pasal dia lantang jugak kritik kerajaan & bermesra ngan pemimpin2 PR di twitter, so bloggers just tunggu dia silap langkah aje la!

pasal gambar dia dgan rosmah tu xde apa2 hargapun bila bergambar dalam majlis formal, bukan bersantai macam dgan azmin.

geramsungguh said... June 29, 2011 at 2:13 AM

kangkang dia dulu pun tak sehebat mana... ada alor hitam... kurang ajar punya artis...

Lola said... June 30, 2011 at 4:06 PM

geramsungguh: takda benda lain ka nak cakap.. 'kangkang' dier pon ko nak sibuk.. cuba la ckp benda berilmu sket

YB PgayR? pANWARdikutty? PRiot? Seriously?!
Knp blog2 sokong kerajaan sentiasa merendahkan maruah sendiri dgn perkataan2 mcm ni? Buat la blog yg bernas sket.. bukan hentam kromo jer.

my question.... apa yg korang bangkang sgt BERSIH tu? Aku pun nak pilihanraya yg bersih.. tapi tak semestinya aku sokong pembangkang. Aku skarang berat nak sokong kerajaan sbb benci dgn taktik2 kotor yg dipakai. Apa dorang ingat rakyat mesia ni tak otak nak pikir sendiri ker?

Anonymous said... July 6, 2011 at 12:18 AM

mmg dasar menumpang bumi bertuah msia. pegi balik acheh lah wardina!!

kenet jb said... July 8, 2011 at 12:45 PM

Lola..apa yg kau nak BERSIH kan??apa yg kotor sgt??merusuh tgh jalan tu BERSIH ke??apa taktik kotor kerajaan yg kau maksudkan?boleh bagi contoh satu persatu?boleh kita semua share..

Anonymous said... August 3, 2011 at 3:46 PM

Panas gak isu nih.

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

 
Top