..

UNDER CONSTRUCTIONS...

::malaysiakini:: .

anuwar terus dengan spekulasi mabuknya... menuduh dan memfitnah tanpa dapat mengemukakan sebarang BUKTI atau SAKSI. tuduhannya bukan sekadar memfitnah ds najib untuk laba politikal, tapi turut mengheret seorang artis perempuan popular 90an ke jurang fitnah sambil menagih simpati mengatakan dirinya dianiaya dengan fitnah busuk oleh UMNO/BN.

sekarang siapa yang sebenarnya lebih besar menabur fitnah, dosa yang lebih berat dari membunuh??! so-called-fitnah yang dilemparkan kepada anuwar sekurang2nya berserta BUKTI video yang disahkan oleh 2 orang pakar amerika 99.9% mirip anuwar, juga SAKSI datuk eskay yang bermubahalah berada di dalam bilik bersama anuwar sebelum sessi kemaksiatan seorang lelaki munafik berlaku.

sekarang siapa yang fitnah anuwar??! apa sangat la yang lu tahu... ds najib piknik sambil mandi laut kat PD pun lu nak spin ke??! skandal??! mana bukti, mana saksi, mana video, mana jam OMEGA???!

7 das tembakan!:

hangkedee said... June 27, 2011 at 3:38 PM

Desperado....jah habislah kita jah...kena tangkap basah kita kawin lari aje jah...!@#$%^&*

Anonymous said... June 27, 2011 at 9:45 PM

otak ada tapi tak pakai. beliau tak sebut pun aib najib tu cibai. thats why beliau tak reveal apa najib buat. kalau betul 100 percent tu anwar, dia tak pakai night vision recording video, terus jela panggil JAIS dan saksi serbu aibkan anwar. tettt, otak kecik ye adik~

leman decaprio said... June 28, 2011 at 12:08 AM

lol... gua tak nafikan kemungkinan ini perancangan eskay... buat apa dia nak panggil JAIS kalo dia mmg nak perangkap anuwar!

masalahnya anuwar tu mmg musibat... harimau takkan masuk perangkap yang ade umpan pisang!

Anonymous said... June 28, 2011 at 8:34 PM

alahai si anu nie....
nk ugut org konon....
kes dia pun blum abis lg + plak ngan kes CIPAP cina.....
nk kacau org lain....
selesai kes hg dulu la wahai si anu...

Anonymous said... June 30, 2011 at 5:31 PM

bodoh lagi sekali blogger ni

boleh tak kaburkan alat sulit tu? aku paham la ko nak tnjuk muka dia yg tak mirip anwar tuh, tp takkan takleh bersopan sikit kut

dasar kuncu umno dan org melayu, asal libat seks ajer mesti suka!

Anonymous said... July 22, 2011 at 5:32 PM

video x menyakinkan langsung ...zaman2 HD...umporno masih nak gunakan video zaman tok kadok..mcm tuh la pemikiran umporno.masih di tahap tok kadok...ketinggalan zaman..mereka ingat rakyat lembab dan bodo macam depa..skrg rakyat dh celik

Anonymous said... August 8, 2011 at 3:00 PM

hehe..nk termuntah tgk picture yg no. 2 tu..huhu

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

 
Top