..

UNDER CONSTRUCTIONS...

semalam kita diberitakan dengan pembatalan konsert sweet charity & blues gang di stadium merdeka 9 julai nanti ekoran kebangangan beruk2 yang mahu menghuru-harakan kota KL dengan misi komunisme mereka. sudah pasti berita tersebut mengundang hampa sebilangan besar otai2 rock & blues yang sudah menempah tiket untuk menyaksikan persembahan julung2 kali gabungan 2 band lagenda negara.

sekarang dikhabarkan pula tiga kelab terkemuka EPL, arsenal, liverpool dan chelsea juga mungkin membatalkan kedatangan ke malaysia dalam siri jelajah asia mereka bulan ini. arsenal akan bertandang 13 julai, liverpool dijadualkan menentang skuad negara pada 16 julai manakala chelsea pula akan mencabar harimau malaya pada 21 julai 2011, dalam tempoh kurang dua minggu dari tarikh BERSHIT 2.0.

bayangkan jika situasi perhimpunan yang kononnya aman hasil perancangan anuwar & amBABIga mencetuskan huru-hara yang berlarutan, sudah pasti peminat EPL dan penyokong setia harimau malaya akan kempunan menyaksikan perlawanan bersejarah penentu kekuatan pasukan bolasepak negara.

ketiga-tiga kelab EPL tersebut tak akan menjejakkan kaki ke bumi yang boleh mengancam keselamatan pemain-pemain mereka, kata putus mengenai keselamatan sesuatu lokasi akan ditentukan dalam tempoh seminggu atau dua minggu lebih awal dari tarikh perlawanan.

anuwar mana ada hiburan lain selain menutuh jantan jambu & china doll, mana ada kepuasan lain selagi dia belum menjadi PM (pemusnah malaysia)... amBABIga pula misinya cuma mahu murtad & IFC berjalan dengan aman di malaysia. yang penting misi mereka... jadi mereka akan persetankan semua sweet charity, blues gang, arsenal, chelsea, liverpool & harimau malaya!

butoh la anuwar, bila lu nak mampus???!!



23 das tembakan!:

Anonymous said... June 27, 2011 at 9:18 PM

CELAKA LA ANWAR &AMBIGA!!!!!
AKU DAH BELI DAH TIKET CHELSEA TU!!!!!
KALAU KENSEL AKU SAMAN BERSHIT...!!!!!

Anonymous said... June 27, 2011 at 10:12 PM

knapa game liverpool ngan chelsea je....game arsenal x cancel plak?padahal game arsenal yg mula2...nk cancel,cancel semua skali....snang abih crita

leman decaprio said... June 27, 2011 at 10:22 PM

sori bro kesilapan info... mula2 gua ingat arsenal 31 julai, rupa2nya 13 julai... yup, game dengan arsenal juga mungkin dibatalkan!

tq for the info, nnt gua edit!

Anonymous said... June 27, 2011 at 10:25 PM

admin,mane dpt source ni?kasi link....

Anonymous said... June 27, 2011 at 10:35 PM

bodoh diorang ni !!!! nape mase manu datang malaysia x cancel ?? boleh maen 2 game lagi ?? bodoh !!!

leman decaprio said... June 27, 2011 at 10:42 PM

berita tak rasmi aje tu... belum komfem lagi... tapi kalo demo bodoh BERSHIT dibatalkan, sure diorg tak kensel datang malaysia!

belasah BERSHIT!! #SalahBajuKuning

Anonymous said... June 27, 2011 at 10:47 PM

Ha3.
Suke nya aku......
Puak yahudi tak jd mai M'sia.
ha3
Suka nye aku......

ha3
-PASBerg-

Anonymous said... June 27, 2011 at 10:54 PM

kerat jari lah kalau diorg batalkan lawatan... hahaha... isu lawak betul... propa betul...

hitman said... June 27, 2011 at 10:59 PM

dtg ke xdtg ke peduli apa aku. bershit mesti dihapuskan. x guna diaorang ni pijak di bumi melayu.

Anonymous said... June 27, 2011 at 11:02 PM

ANUwar mana peduli pasal bola.....
dia nak sumbat gol china doll je!!
amBABIga mana peduli pasal bola....
satu stadium murtad dia puas hati la!!

Anonymous said... June 27, 2011 at 11:17 PM

Wei babi nyer AMbabiga dan Anuwariari.... Kimak betul!!! aku dah beli tiket mahal LFC vs Malaysia!!!! Kalau tak jadik mmg aku kencing kat ibu pejabat PKR dgn umah ambabiga!!!

Anonymous said... June 28, 2011 at 12:03 AM

Alamak... wei aku dah beli tiket chelsea... adoi...

Anonymous said... June 28, 2011 at 1:20 AM

anwar ambiga and geng,,,luu semua pukimak!!!!

Anonymous said... June 28, 2011 at 10:02 AM

Najib la punya psl..
otak xdak.
dia yg buruk2kn perhimpuanan aman(BERSHI) kt media
tu yg deme takut nk mai mlysia..

Sauza said... June 28, 2011 at 10:23 AM

aku dah li tiket weh.. apasal nak buatkat jalan.. tunggu pilihan raya sudah.. bubarkan la dun jom kita mengundi.. ngok ngek tol..

Anonymous said... June 28, 2011 at 11:46 AM

Perhimpunan aman pale jubo mu....Ko pg skolah tinggi2 dulu la bahalol..menyusahkan negara je.. Ko dah idop blom zaman rusuhan tu?? Abes kedai mak kawan aku hancur dibuatnya, brg2 kena curik...Kalo dah berhimpun cmtu kompom2 jd benda tak elok, ingat orang2 yg dtg tu baik ke prangainya, sume prangai mcm setan...masa kecik suruh skolah pandai2 xmo, dah besar akal xde...letak lutot...

Anonymous said... June 28, 2011 at 7:25 PM

perhimpunan 2 akan jd aman klu FRU n geng2 merah x kcau.. pe slhnya berhimpun rmai2.. bknnya nk gi bkr KL pn..

klu kerajaan buat perhimpunan n kena kcau.. tentu jd huru hara gak pe..

Anonymous said... June 29, 2011 at 10:53 PM

Kencing punya penulis.....biar la bersih tu ON pasal aku nak test videocam baru beli nih.....bola bukan best pun nnti kena titik kasi malu saja

Anonymous said... June 30, 2011 at 12:25 PM

ni perhimpunan kelapa babi apa..dulu tk der menda ni aman jer...dah rakyat cukup makan sudah la...nak himpun bersih apa mendanya..selama ni negara tk aman ke..yang ikut perhimpunan tu pon bodoh kayu..bukan tau apa...himpon ramai2 seronok...dah la haram...kalau ko duduk rumah..tgk tv lagi bagus...kita nak tunjuk dunia luar malaysia boleh...bukan nk himpon mintak tukar kerajaan...inilah manusia yang hidup zaman merdeka..budoh

Anas said... June 30, 2011 at 12:58 PM

mana source hang dapat ni? chelsea arsenal liverpool tak cakap apa pun? aku tahulah ni blog politik tapi tolonglah jaga kualiti

Anonymous said... June 30, 2011 at 5:26 PM

Kalau batal perlawanan tu, yang salah sebenarnyer kerajaan lah. Perhimpunan tu tujuan aman jer, nak minta pilihanraya g telus dan jujur.. tapi kerajaan yg takut.. pastu uar2kan yg perhimpunan ni akan huru hara, pastu panggil dorang puak pengacau lah aper lah... yg terlebih heboh dan bising tu sumer konco2 ibrahim ali, ahli2 perkasa, talibarut ikut-buta-tuli umno dan yg sewaktu dgnnyer. Sah2 riot nnt disebabkan oleh ejen2 pengacau yg ditempatkan di tgh2 perhimpunan.

tomlucas said... July 5, 2011 at 6:41 PM

admin cam pukimak

Anonymous said... July 13, 2011 at 3:08 PM

BERSHIT mmg menyusahkan org.Org2 yg anti kerajaan ni mmg menyusahlan org!!

Majalah tiga..kipidup..

Diskaun Hebat untuk Insurans Kenderaan, Penghantaran Percuma Untuk Cukai Jalan, Tiada Sevice Charge!! Sahut Cabaran kami untuk menang Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM 100,000 keterangan lanjut layari :-
www.aiomits.com

 
Top