..

UNDER CONSTRUCTIONS...



peluru santai: mula2 gua wondering jugak siapa mamat ni... setelah mentelaah sket baru gua tau mamat ni rupa2nya pelakon tempatan bernama gambit saifullah. punca amarahnya sebab terima komen2 negatif di banyak blog berkaitan videoklip arahannya untuk penyanyi prema yin (berjudul 'marilah') yang berbaur lucah.

owhhh video tu memang jahanam, gua tak sangka pengarahnya orang malaysia beragama islam. jadi kat sini gua nak tambah koleksi bloggers yang kutuk lu... peduli apa lu nak labelkan bloggers tu semua anjing & assholes kalo lu sebenarnya anjing yang menjilat asshole sendiri!

bloggers tetap memainkan peranan membentuk masyarakat dari terus hanyut dgan kebatilan & nafsu-nafsi. tanpa bayaran mereka ikhlas menegur & memperbetul semua khilaf & cela. tapi apa lu buat dengan sedikit bakat dan peluang yang lu dapat??? menjahanamkan lagi pemikiran masyarakat dengan mahakarya lu yang bertaraf longkang.




gambit???? gambit wak luuuu!!
kalo nama lu mokhtar tak payah la nak tukar jadik gambit. lu memalukan persatuan peminat X-MEN sedunia laa... gambit X-MEN tak makan sambal belacan!

21 das tembakan!:

enalrahim said... June 6, 2011 at 12:50 AM

Mamat ni dulu penagih gam tak? Tu yang merapu tak tentu pasal.

PAPA GOMO said... June 6, 2011 at 1:11 AM

suka suka bapak dia je...nak kena terjah ni beb...takpa tunggu biar PAPA DIVA balun nantio..he he he

leman decaprio said... June 6, 2011 at 1:21 AM

huaahahaa... pasni editor urtv cari papagomo nak amik gamba cover dgan diana daniele!!

Anonymous said... June 6, 2011 at 1:24 AM

Tengok ada janggut mcm org alim

Horas! Hulu Langat said... June 6, 2011 at 2:10 AM

karya mcm sampah perasan bagus.Klu tak kena cara didikya...berbakat jadi pengarah filem lucah buadak ni...khakkk ptuihhhhh!

KELISA DURI said... June 6, 2011 at 2:34 AM

Mangkok tu.....apa dia takut sangat org. mak kritik... cari makan memang org. kata,,,, kalau suka 2 lain la..........

izad70 said... June 6, 2011 at 5:27 AM

salah seorang yang telah dikenalpasti oleh mubaligh2 untuk dimurtadkan dengan potensi untuk murtad yang tinggi...

Anonymous said... June 6, 2011 at 6:40 AM

Ada sorg lagi yg nak kena kutuk..tu dia pelakon lelaki dia...shah jazlee...!komen dia mcm sial...kononya org Malaysia x boleh terima pembaharuan...!bgsat punya budak...lu ingat ini negara kafir ker??nak buat stail mcm anwar peliwat tu ker??..kalo nak sgt buat video klip lucah....buat lucah betol2...x payah nak buat separa lucah....lepas tu nak kata org Malaysia x pndai seni la itu la...!inilah rupa anak melayu islam yg sebenarnya xde pegangan Islam...hiburan Malaysia makin lama makin hancur...dgn adanya perangai bodoh mcm budak 2 ekor ni...

wudi

whiteorange said... June 6, 2011 at 7:24 AM

Dalam KP tertulis agamanya ISLAM

TAPI perbuatan mamat ni ikut Yahudi / Nasrani

Nanti puak puak PAS kata ini semua hasil didikan UMNO !!!

CELAKO CELAKO CELAKO

Anonymous said... June 6, 2011 at 7:34 AM

ni hasil tarbiah pr di bwh pkr..gay/bi club!! apa nak jadi dgn dia ni? mcm mana nak lahirkan keluarga muslim jika diri jauh dari Islam?

Anonymous said... June 6, 2011 at 9:49 AM

nanti dia masuk PIS boleh masuk syurga secara shortcut. tanguuuuu.

Anonymous said... June 6, 2011 at 10:04 AM

Saja cari publisiti bahlol ni.Entah sape2lah mamat ni,tak pernah kenal pun.Setakat buat vc ala2 lucah dah perasan kreatif abis ke?

Bodohlah budak ni.Elok tv ban aje.Species namewee ciba* lah ni.

Anonymous said... June 6, 2011 at 3:15 PM

gambit saifullah dan shah jazlee tu memang jenis manusia tak sedar diri.
pembaharuan kepala hotak korang la.
korang tak solat 5 waktu ke? biasanya yg tak solat 5 waktu je akan buat benda2 macam sampah tu..
penyokong2 diorang sama gak...jahil!!!

Anonymous said... June 6, 2011 at 11:49 PM

aku rasa video clip ni murah la.. dah buruk part awan2 tu.. hahahahaha color tak kena lansung mcm mane dia buat video clip

Anonymous said... June 7, 2011 at 1:08 AM

nama mcm melayu. . ptut la dlm drama pegang2 prempuan relak jer. . rupenye mamat n memamg terok. . n dalam video clip dah tahap n. . dalam real world entah apa2 lagi die boleh bikin. .

Dolah said... June 7, 2011 at 4:27 PM

Okla ada kesungguhan nak masuk US market. Tapi clip ni lebih kurang clip vidio atromen kelate ja aku tengok terutama time menyanyi atas awan tu. Cumabeza resaksa dlm clip ni ada sexi sikit lah. Tak caya klik

http://www.youtube.com/watch?v=NX-pA2w-SGg.

anti porno said... June 8, 2011 at 12:03 PM

depa nak lawan video clip 4 angle versi pemimpin tu kot?
hahahahaha

iaRediL said... June 10, 2011 at 3:20 AM

@anti porno: haha, mngkn la kot kn? t die nak srh vote mne 1 lg best.
ak heran la..kt utube tu rmai yg sokong die.
its ok la, xde la hot sngt, ape yg kecoh2 sgt...
mmg mcm tu ke pmikiran org malaysia skrng? hilang habih kesopanan n maruah..

Anonymous said... June 13, 2011 at 10:55 PM

ada lg sorang mmg memalukan kt sini. pompuan tu! mcm shit je aku tgk. pornstar ke hape. eeyuxxxx memalukan. dala xcun pn.ciss. harap je mlyu

Anonymous said... June 18, 2011 at 3:58 AM

sapa budak ni hingus lg sd nk cpt tkenal dia wat la camtu tp yopoyo isap dadah kot, yg pompuan tu pun sama mereng semacam, ok la mamat moga kau blajar2 wat benda baik mak bapa kau cikgu2 semua ajar jaga maruah diri.

Hannibal King said... July 3, 2011 at 9:25 AM

Baru ada masa nak tgk vidoe ni kt youtube. Komen Saya: dunia menuju akhir zaman. Manusia dah x boleh yg mana halal atau haram. Komen pada Segambit: Pindoh duk amerika leee kome.

 
Top