..

UNDER CONSTRUCTIONS...




gua tulis atas rasa simpati kepada yb johari abdul kerana perlakuan kejam papagomo berdasarkan fakta2 berikut:
  • joe bedul penat2 shooting video 'edisi sesat' (di atas) analisis video seks bossnya sampai ke thailand
  • berjam2 mekap & perasan rupa sembabnya macam p.ramlee
  • belumpun sampai 1 minggu video masterpiecenya diupload ke youtube
  • masih jadi material 'last resort' untuk cybertroopers pANWARdikutty mempertahankan hujah penafian
  • masih belum sempat diedarkan dalam bentuk vcd ke seluruh negara
  • berpuluh ribu vcd dalam proses cetakan untuk diedar semasa perhimpunan BERSHIT
papagomo hari ini telah mengeluarkan satu video rakaman oleh DATUK T yang menamatkan senyum lebar joe bedul dan beruk2 pakatan... sebab itu gua kata papagomo kejam, sepatutnya bagi la peluang joe bedul merasa jadi hero lama sikit, kesian siottt dia penat2 pergi shooting sampai ke thailand & mekap sampai berjam-jam!! huahahahaaa...



sekarang biar akal masing2 menilai siapa yang bijak, siapa bahalol. gua rasa datuk eskay sengaja belum mahu disiarkan rakaman penuh aksi & reaksi joe bedul sehingga joe bedul keluar memberi kenyataan media dulu. papagomo & datuk eskay sama je kejamnya, tak berhati perut... apasal lu orang sengaja buat joe bedul makin lama nampak macam makin bahalol???

13 das tembakan!:

Anonymous said... June 28, 2011 at 1:41 PM

TERBAAAEEKKKKK!!! CIRIT LA JOE BEDUL LPS NI.

Anonymous said... June 28, 2011 at 2:05 PM

kahkahh mesti juak2 pakatan kata ini video edit lagi..... tunggu video penuh keluar kata org lain berlakon jadi joe abdul pulakkkk bengong!

Wake UP! said... June 28, 2011 at 3:03 PM

Salam. Kalau tak mau dikutuk, jangan tunjuk diri kurang cerdik.

PAPA GOMO said... June 28, 2011 at 4:03 PM

Takde niat nak tamatkan karier joe bedul ni sebagai pengacara. Hehehe apa pun ada lagi rakaman susulan. Huhuhu

Anonymous said... June 28, 2011 at 4:28 PM

aallaammaakkkkk........ bukan stakat cirit tpi terus terbirit - birit. muhahahahaha......

Anonymous said... June 30, 2011 at 9:25 PM

haha... kalau dah tak betul sumpah je la .. apa ada hal .. saman je la trio T tu.. apa ada hal .. ini tak .. dok bawak teloq dok kata bukan dia .. ini yb bodoh lagi bangang la..

hg p suruh dulu anu-waq tu tunjuk jam omega, sumpah laknat and paling senang p depan Kaabah tu kalau betul tak salah.. ini dok p U.S buat apa.. bangang.. suruh anu-war buat tu dulu confirm aku sokong pembangkang .. P depan Kaabah tgk .. hg tak payah susah2 la Jo-ngang ooi nak backup.. P depan Kaabah .. Buat Haji terus .. Bertaubat la bukan tau buat.. bangang.. buat malu org SP ja hang ni bangang..

Anonymous said... July 1, 2011 at 4:00 PM

bodohnye joe bedul ni... tak nmpak ke rambut anu war sblm buat seks tu tebal.. lepas buat seks di p bilik mandi.. bila mandi rambut basah memang lah nampak jarang... lagi pun anu war tu dah tua tak sedar diri... rambut bukannye mcm org muda...tetek pun gelebeh la...kalau tak caya suh anu war bukak baju... perut nmpak besar sebab dekat dgn kamera... mana ada pakai cermin mata...joe bedul tak nampak ke masa anu war tutup lampu bilik... pastu dia bukak lampu bilik air dan dia bukak pintu sikit supaya cahaya masuk...baru la syok nampak china doll...memang bedol betul...

Anonymous said... July 1, 2011 at 4:05 PM

betul tu... anu war ni dah tua...duit banyak...bukan nak p HAJI pun...asyik p.. US..Indon...Thailand..tgk imej mcm org alim jek..

Anonymous said... July 1, 2011 at 4:47 PM

Tak sampai dua minit akau tengok video ni dah nak termuntah. Awat benggap sungguh YB SP ni. Memalukan orang SP saja. Nak buat shooting pun carilah hutan mana ka. Jangan lah ambil kat kondo elit. Pakailah baju Melayu atau T-shirt. Bagi nak nampak sengket sikit baru ada orang rasa kesian. Bahlul betul.

Anonymous said... July 8, 2011 at 1:20 PM

Cehhhh..Umngok nie memang suka edit video untuk fitnah orang..celako betol....

Anonymous said... July 8, 2011 at 1:22 PM

HIDUP ANWAR....HIDUP ANWAR....

Anonymous said... July 19, 2011 at 4:12 PM

Panas...

Diskaun Hebat untuk Insurans Kenderaan, Penghantaran Percuma Untuk Cukai Jalan, Tiada Sevice Charge!! Sahut Cabaran kami untuk menang Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM 100,000 keterangan lanjut layari :-
www.aiomits.com

Anonymous said... October 3, 2011 at 5:54 PM

Si Mamat, P. Ramlee Penyebuk (kesian) ini, kalau orang kata dia bodoh tentu dia marah. Yang dia nak bela pelakon seks (hero diakah)itu, apa hal? Kedua orang dalam gambar dengan perempuan itu sama sama buat maksiat. Yang jelasnya melibatkan gambar orang yang dikenali ramai. Apa pasallah dia yang keluar toeri untuk nafi pelakon itu. Serah kepada expertlah, Insyallah yang benar akan keluar, dan kita tahu seseorang yang tak layak jadi ketua, tetap tak layak, hatta, nak jadi PM....mana boleh. Saya ini neutral tak perparti mana-mana. Cuma tak mahu negara hancur pasal ada orang hidup macam lalang dan mempunyai pelbagai watak. Memang tak layak jadi ketua. Kesian Mamat P. Ramlee Penyebuk. Kesiannnnnnn.... Diperkudakan.

 
Top