..

UNDER CONSTRUCTIONS...

wooOohaa!! filem kontroversi 'MENCULIK MIYABI' terbitan sebuah produksi indonesia akan ditayangkan di seberang sana tak lama lagi. MIYABI adalah panggilan mesra warga indo untuk pelakon poron dari jepun, MARIA OZAWA.

gua bukan excited sangat dengan produksi filem indo pasal produksi filem kita sudah lebih baik skang since razak mohaideen dah tak aktif buat filem2 sampah dah. cuma gua excited nak tengok maria ozawa dari sisi berbeda... gua ulangi, NAK TENGOK MARIA OZAWA DARI SISI BERBEDA! =p

kedatangan pelakon porno ni ke indonesia untuk menjadi bintang cameo dalam filem ini dibantah keras oleh pertubuhan & partai2 islam di sana dulu... akhirnya maria ozawa tak jadi datang. PARTAI ISLAM MALAYSIA CAMANA?? biasanya dalam isu sebegini diorang akan buat2 menyalak je, final desicion ditentukan oleh PgayR & DAPig jugak!

sebab tak bleh bawa maria ozawa shooting di indonesia, diorang habiskan scene filem ini yg melibatkan peran maria ozawa di jepun. layan trailer... yoshhh!!

2 das tembakan!:

Anonymous said... June 20, 2011 at 9:14 PM

Bayang pun tak da imbas mcm DSAI kalau sepupu sk harus.

[™محد زولفکر] Zulfakar said... June 21, 2011 at 11:22 AM

hahaha...
hehehe...

tapi bab citer pasal menculik miyabi pulak rasanya macam dah tengok movie ni awal tahun kalau x silap. hehehe

 
Top