..

UNDER CONSTRUCTIONS...

LOS ANGELES – Selebriti Paris Hilton berbogel untuk program realiti terbaharu selepas dia menyuarakan perasaan malu dan kesal berhubung isu pita rakaman video seksnya, lapor sebuah akhbar semalam.

Paris yang berusia 31 tahun itu berbogel untuk satu babak dalam bilik mandi dalam episod pertama program The World According To Paris.

Dalam adegan itu, dia mencuci rambut dan mandi dalam tab mandi di rumahnya di sini.

Program realiti The World According To Paris akan ditayangkan di rangkaian televisyen Oxygen di Amerika Syarikat (AS) tidak lama lagi.

Dalam program itu, corak kehidupan seharian Paris disiarkan termasuk semasa dia berbual dengan ibunya, Khaty.

Paris dan Khaty sebelum itu muncul dalam program bual bicara bersama hos Piers Morgan yang disiarkan di stesen televisyen CNN empat hari lalu.

Dia berkongsi cerita kepada penonton tentang perasaannya berhubung pita rakaman video seks melibatkan dia dan bekas kekasihnya, Rick Salomon pada tahun 2003.

Penyanyi yang terkenal dengan lagu Stars Are Blind itu menyatakan bahawa insiden tersebut telah mengubah corak kehidupannya sekali gus ia menjadi pengalaman yang amat memalukannya. – Agensi

ahahh... paris hilton pun reti jugak rasa malu bila video seks bersama bekas ex-bfnya tersebar! mungkin sebagai tanda protes alang2 semua orang dah tengok tubuhnya tanpa seurat benang, paris hilton memutuskan untuk berbogel dalam satu rancangan realiti tv!

anuwar ibrahim patut ikut jejak langkah paris hilton... dia patut berbogel masa demonstrasi bersih 9 julai ni!! baru lebih banyak media asing akan datang cover news... huaahahahaa!!

1 das tembakan!:

Anonymous said... June 20, 2011 at 3:58 AM

Aku tak setuju Anuwar berbogel..... Aku jeles kat size belalai dia...!!

 
Top