..

UNDER CONSTRUCTIONS...


datin seri rosmah mansor akhirnya menafikan dakwaan pembelian cincin berharga RM24 juta yang di mainkan oleh blog2 & media pembangkang. menurut ds rosmah tuduhan tersebut adalah fitnah dan beliau tidak mahu melayan perkara seumpama itu kerana memikirkan hal2 berkaitan kebajikan rakyat jelata adalah lebih penting.

gua nak sarankan di sini supaya ds rosmah menyaman saja chegubard dan blog2 pembangkang yang memfitnahnya demi mempertahankan maruah dan 'mengajar' mereka supaya lebih berkreadibiliti dalam membangkitkan sesuatu isu. saman datin seri, jangan tak saman... biar tercirit chegubard & milosuam nak bayar saman!!

.

10 das tembakan!:

Anonymous said... July 29, 2011 at 3:46 PM

Saman lah kalao berani...haptuihhhhhh..mesti tak berani ..

Anonymous said... July 29, 2011 at 4:01 PM

Bukan tak berani..haptuihhhhhhhhhhh tak nak layan orang macam kau dan yang sejenis dengannya. Buang masa layan Otak Udang macam kau orang semua.

Anonymous said... August 3, 2011 at 3:42 PM

mahalnye harga cincin dier..huhu

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

Anonymous said... August 4, 2011 at 5:17 AM

SAMAN JER CHEGUBARD DAN GENG BLOGGER PR TU........................SUKA FITNAH ORANG JER.

ABANG BESAR said... August 4, 2011 at 5:24 AM

saman jangan tak saman geng blogger pr penipu

JAKA said... August 4, 2011 at 3:55 PM

ada ke penyamun nak mengaku menyamun?

ada ke pencuri mengaku mencuri?

ada ke pembunuh altantuyamengaku bunuh altantuya?

sampai kiamat pun tkkan mengaku.

menjadi tugas rakyat membongkar ke akar umbi pejahatan pihak berkuasa dan gila kuasa.

JAKA said... August 4, 2011 at 3:59 PM

persoalannya umno memang zalim...
sebab tidak adil..

kalau rosmah menafi sikit dan kata PR fitnah, ewaaahhhh terus semua umngok percaya dan simpati.

kalau rais naif merogol terus umngok percaya dan perlu soal jawab lagi.

tapi kalau nawar menafi liwat....berani bersumpah, bersusah payah reka video, alatkan polis, upah katak2, upah umi, upah 3 eko siamang buat video.....utk kenakan anwar.

so rosmah pun patut dilayan sama oleh PR

Anonymous said... August 5, 2011 at 10:58 AM

Saman aje Sibabat tu Datin Sri ...biar dia terkencing macam blogger yg. buat fitnah pd. dato rais tempohari...Hati busuk tak boleh tengok orang lain senang sikit...kalu ye pun apa nak heran kan jika dia beli cincin mahal...dia mampu...keluarga dia pun bukan satu dua hari dpt pendapatan berpuloh ribu sebulan ...malah dah berpuloh tahun...masekan mereka tak buat simpanan..tak kan semua nak jadi tahi aje...

Anonymous said... August 5, 2011 at 11:12 AM

SiJaka : Apa jenis manusia kamu ni...tak gune otak yang waras...orang yang jelas terbukti buat salah kau nafikan semua bukti sahih kesalahannya...kau kata itu semua rekaan...orang yg. membuat pendedahan kau fitnah kata itu semua orang upahan...Jgn kamu fikir org. lain busuk hati macam kamu..dan rela diri diperkuda semata2 atas kepentingan peribadi...Bertaubat le ...

Anonymous said... February 5, 2012 at 1:27 AM

mahkamah dah menentukan Dato Rais tidak bersalah merogol pembantu rumah dia ..itu fitnah dan si pemfitnah kena saman RM300 ribu..hahaha..aku ingat Rosmah akan saman lepas PRU13..tunggulah si babat tu..biar berjuta macam cincin tu jugak kena saman haha..baru padan muka dia..

 
Top