..

UNDER CONSTRUCTIONS...


timbalan menteri KPT, datuk saifuddin abdullah muncul sebagai panel jemputan di program wacana sinar harian semalam dengan lagak 'play safe' (baca:bacul) dan membayangkan pendirian politiknya seperti lalang seperti yang kita boleh perhatikan dalam video di bawah:



timbalan pengarah SPR, datuk wan ahmad kaget semasa mahu menghuraikan peranan & halatuju SPR kerana penonton2 yang majoritinya penyokong BERSHIT yang tidak puas-puas memberuk di jalanan, mempraktikkan pula budaya beruk mereka ke dalam dewan. tercungap datuk wan petang semalam bila tiadapun panel atau hujah yang membela SPR, termasuk wakil BN, datuk saifuddin abdullah. selepas kontroversi 'politik baru' tidak lama dulu, saifuddin abdullah yang mewakili BN muncul pula dengan idea 'demokrasi baru' yang menyokong demonstrasi jalanan.

ikuti berita lanjut di blog DOUBLE Y (klik!)

.

3 das tembakan!:

Anonymous said... July 27, 2011 at 1:57 PM

kalau semua demonstrasi itu bagus dan tidak terdedah kepada kerosakan, boleh lah BN buat demo kat Kelantan, Kedah, Penang dan Selangor ... cakap lembik sgt org UMNO ni, nak amik hati konon org bukan Melayu....baik2 orang bukan melayu ada makna ..."baik ada makna tu...."mmg kesian aku kat SPRM ni ...

Anonymous said... July 27, 2011 at 3:56 PM

gempak..

Diskaun Hebat untuk Insurans Kenderaan, Penghantaran Percuma Untuk Cukai Jalan, Tiada Sevice Charge!! Sahut Cabaran kami untuk menang Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM 100,000 keterangan lanjut layari :-
www.aiomits.com

Siber Remaja said... July 28, 2011 at 10:45 AM

pergghhhh~!
mcamana MT UMNO leh jadi lalang??
plisss perpendirian tetap demi bangsa melayu kita!
jgn bersikap individualistik Datuk!
-maaf Datuk, berniat hanya untuk menegur.

 
Top