..

UNDER CONSTRUCTIONS...



kamera gua ada masalah sikit jadi belum dapat siarkan foto2 sendiri. beruk2 bershit tak berani pakai baju kuning huaahahahaaa.... foto tangkapan sekitar sogo ini gua cilok tanpa permisi dari blog matkilau penang. mana cina??? mana india??? cuma melayu2 bodoh PKR & PAS yang menjadi alat anuwar & ambabiga!!

nantikan cerita & foto2 eksklusif 1peluru dalam update akan datang... FUCK BERSHIT!!

4 das tembakan!:

Anonymous said... July 9, 2011 at 12:24 PM

hah ada pun india sorang...tapi dia polis lah pulak hehehe...apalagi tipon lah loyer pakatan korang suruh jamin ......selamat bercuti di lokap yer

Anonymous said... July 9, 2011 at 12:37 PM

tau pulak malu tutup muka..kata terror sgt..pirrahh..

Anak Jati JOHOR.... said... July 9, 2011 at 1:08 PM

kenapa tutup muka...kata handal sangat...badan gagah tp pemalu...gi mati....akhirnya dpt makan free hasil duit cukai aku...cilakak pnya org...

Anonymous said... July 12, 2011 at 4:53 PM

Berani buat, berani lah tanggung..

Diskaun Hebat untuk Insurans Kenderaan, Penghantaran Percuma Untuk Cukai Jalan, Tiada Sevice Charge!! Sahut Cabaran kami untuk menang Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM 100,000 keterangan lanjut layari :-
www.aiomits.com

 
Top