..

UNDER CONSTRUCTIONS...

kira2 14 orang pelajar sekolah (perempuan) telah ditahan oleh polis sebaik sahaja keluar dari stesyen LRT PWTC kerana dipercayai ingin menyertai perhimpunan BERSHIT. beberapa bahan bukti BERSHIT telah dijumpai di dalam beg milik mereka. mereka masih lagi dikumpulkan di hadapan hotel legend berdekatan stesyen LRT tersebut untuk disoal-siasat. menurut anggota polis, mereka akan dihantar ke balai polis dang wangi untuk tindakan lanjut.

memang bodoh la mak-bapak2 diorang ni... sure penjilat tegar ambabiga, memaksa anak2 yang masih bersekolah datang menyertai perhimpunan haram tanpa memikirkan masa depan persekolahan mereka! FUCK BERSHIT!!

untuk gambar2 lanjut sila ke blog DOUBLE-Y & BROJINGGO



.

9 das tembakan!:

Anonymous said... July 9, 2011 at 10:26 AM

adeh...pakai tudung labuh tapi akal singkat betul. bukan kah diberi amaran jangan sertai.pihak IPT/sekolah, apa lagi, ambil tindakan buat mereka yang masih bergdegil ni melanggar undang2.kalau setakat beri alasan nak ke Mall, esok pun blh.ari lain pun ada.

Anonymous said... July 9, 2011 at 10:33 AM

Semua ni influence dari mak bapak dia orang juga. Harap pihak sekolah dan kementerian ambil tindakan tegas...baru dia org tahu.

JoN said... July 9, 2011 at 10:34 AM

nk wat camna dh depa nk jd angkatan murtad ambabiga.. kompom ar mak bapak diaorg mesti bangga ar anak diaorg jd murtad..

nun manjung said... July 9, 2011 at 10:39 AM

apa la punya perempuan ni...cuti2 ni duduk je le kat rumah. dah tak ada kerja lain ke nak buat atau saja nak tunjuk terrer...bangga la tu jadi penganut Ambabiga. padan muka...

hafiz said... July 9, 2011 at 10:39 AM

Polis tak nak suruh ketuk ketampi ke tu..elok je berbaris..hehehe

Anonymous said... July 9, 2011 at 11:18 AM

Jantan bacul PR- anto bebudak betina hingusan. mana perrgi jantan2 bacul PR, buat pesta melancap ngan Al-Juburi ke?

Anonymous said... July 9, 2011 at 11:39 AM

Anak2 Melayu pulak tu,mana dia anak2 cina dan india?? Pemimpin mereka bijak . Gunakan Melayu untuk "membunuh" Melayu. Cuma MELAYU sahaja yang bodoh...

Sebab tu rasuah dikalangan orang Melayu segar bugar.. sebab mereka tidak ada jati diri, dan senang dipengaruhi. Aci lawan tanya, tentu budak2 ni di " rasuah" dengan upah wang ringgit. Paling banyak RM 20.00 seorang. Takkan nak bagi RM 1000 sorang kot!! Melayu jenis ini bila nak sedar diri...

Fairuz Sudin said... July 9, 2011 at 1:31 PM

x takut ke diorg ni ke buang dari universiti??

Anonymous said... July 9, 2011 at 2:09 PM

nk takot apa kena buang universiti pon..rezki Allah yg bagi la bai...dorg pompuan pon berani tegakkan kebenaran..yg korang duk mnyalak sini pesal....

 
Top