..

UNDER CONSTRUCTIONS...




apa lagi alasan anuwar ibrahim untuk menangguhkan perbicaraan bila ds najib & ds rosmah sendiri sudah tampil ke mahkamah untuk memperlicinkan perbicaraan? mungkin sebab sudah terlalu bosan dengan 'drama' & 'lakonan' anuwar (yang sedaya-upaya cuba untuk menyelamatkan punainya dari terperap sepi di sungai buloh) maka ada di kalangan rakyat malaysia menubuhkan fanpage ini... KLIK SINI! hahaaa kelakar, guapun bukan 100% setuju dengan langkah sebegini... tapi itulah hakikatnya bila rakyat sudah bosan dengan politiking yang tak sudah-sudah!!

.

7 das tembakan!:

leekonu said... August 13, 2011 at 5:17 PM

AMEEN jadi 1000001

Anonymous said... August 13, 2011 at 10:21 PM

ameen

Anonymous said... August 15, 2011 at 4:16 AM

ok.. najib dan rosmah dah datang tahu tak apa yang dia cakap..?? ko cari laa sendiri.. jangan cakap tak cukup fakta...

Anonymous said... August 17, 2011 at 12:05 AM

bro, ko tau ke najib n rosmah cakap ape masa suami isteri ni pgi mhkmah??? ko tau ke najib rosmah ni x nak bg kerjasama, hnya senyap shaja?? meh sini cek AFP pnye berita... http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5huJxg7vCacqvajDwpYl2cO1R_3tA?docId=CNG.249136d34887813c4c9317d2e37820a2.7a1
x da beran utusan nak buat cerita mcm ni.... x da beran utusan nak cerita utk pihak peguam anwar....

Anonymous said... August 17, 2011 at 12:11 AM

smbungan...

lagi satu.... baru 653 org je like page tu??? LMAO...

10 000 likes bila la boleh dpt kan... Ko tau x, hnya org yg baca utusan dan tv3 SAHAJA yg ikut telunjuk BN... hahaha.... ak baca je utusan, ak tgok jgk tv3, ak baca je blog PR, ak baca je blog proBN...walaupun ak tgh blajar kat ipta, jgn anggap kami siswa siswi bodoh !! Kami pun boleh berfikir.....

Anonymous said... August 17, 2011 at 4:53 PM

Tajuk Yg Agak Dasyat,,hehe

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

 
Top