..

UNDER CONSTRUCTIONS...



gua tertanya2 kenapa blogger2 PantatkanRakyat bermati-matian cuba mempertahankan arlene tan yang dikaitkan dengan penghina tegar agama islam, hajjah sitt al-wuzara. blogger pondan milosuam memaparkan bukti kad pengenalan yang pompuan gila tu letakkan di blognya. singkat sangat ke otak blogger2 PantankanRakyat ni untuk fikir dia boleh saja letakkan ic siapa2 saja untuk sembunyikan identiti sebenarnya.

admin fanpage KBSB, wan imran wan chik (wiwc - peminat setia maria ozawa) pula sibuk mempertahankan arlene bukan hajjah alwazura dengan pengakuan arlene adalah kawan lamanya. kalau setakat mahu buktikan melalui gaya penulisan gua juga boleh buat blog dengan gaya penulisan seorang janda gersang yang sedang kemaruk mencari jantan.

identiti arlene tan didedahkan oleh hackers GaySec bukan untuk terus dihukum oleh masyarakat, tapi sekurang-kurangnya membantu siasatan pihak SKMM & polis untuk membongkar individu di sebalik nama hajjah sitt al-wazura yang telah sekian lama melakukan penghinaan terhadap islam. biarkan saja SKMM menyiasat dan tugas blogger/hacker yang prihatin terhadap maruah islam sepatutnya membantu dengan mengemukakan lebih bukti dalam siasatan SKMM, bukan menambahkan kekeliruan seperti blogger2 PantatkanRakyat!


gua masih sangsi dengan pengakuan arlene, "i AM a muslim" dalam blognya hari ini sedangkan di sini (KLIK!) dia mengatakan "i WAS a muslim". adakah ini satu helah untuk menutup identiti hajjah alwuzara yang semakin terbongkar?? kita tunggu dan lihat... harap JAKIM juga berperanan dalam menyiasat perkara ini bagi menentukan betulkah arlene tan masih seorang muslim.

kenapa gua masih musykil?? berdasarkan tweet hajjah alwuzara yang terlupa dipadamkan...



cuba lihat salah seorang ahli kelab murtad ini... siapakah PEPPER LIM?? seseorang yang rapat dengan ARLENE TAN yg menemani arlene membuat laporan polis.

jadi gua harap SKMM juga menyiasat PEPPER LIM, bukan sekadar ARLENE TAN kerana mereka berdua memang berkait rapat untuk membongkar identiti hajjah alwuzara... PEPPER LIM memang kenal pompuan gila tersebut sebab itulah dia approved alwuzara sebagai salah seorang teman facebooknya. buktinya PEPPER LIM menghantar mesej ini bila gua cuba untuk add dia sebagai 'kawan' di facebook... kenapa dia nak soal-siasat gua dulu sedangkan alwuzara dia main approved je! ini sungguh tidak adil!! =p



.

14 das tembakan!:

Anonymous said... August 11, 2011 at 8:54 PM

si arlene tan bnyk ku tgk postingnya yg dia tidak percayakan agama,,dia kata dia islam tu cuma helah jer,,kenapa dia aktif dlm group atheist dan terang terangan dia tidak lagi percaya pada agama,dlm postingnya tu,,,

arlene ni melayu atheist,,,,penganut pas nak sokong ke org mcm ni,,,hakkktuuuiiiihhh

pas sesat,,,penganut agama pas betul2 sesat

Anonymous said... August 11, 2011 at 9:00 PM

arlene tan neh member baik w.i.w.c admin kbsb 2.. that y yg dia bela sgt 2.. and dia ckp arlene neh liberal tp x minum and puasa, dia paham ke x islam liberal 2 apa.. kesian la puak2 neh, mcm neh ke pejuang islam. member pown athiest..

Anonymous said... August 11, 2011 at 9:44 PM

Arlene tan ni patut dibunuh je !! dahlah murtad ..menghina islam pula , hanya satu jawabnya iaitu mati !

Gerakan Timur said... August 11, 2011 at 10:20 PM

kehkehkeh...

keras ayat lu bro...

terbaaeeeekkk...!!!

Anonymous said... August 12, 2011 at 1:38 AM

Aduh, kesian btol tgk org dkt blog 1 peluru ni. baca benda yg bias cikt da caye pas tu tunjk mcm hebat gler n gebang gler. aku tgk sume sumber blog ni unsur fitnah n cbe kait kan wuzara lahanat dgn Arlene. ni bkn siasatan tp fitnah dgn cbe menghubung kait 2 individu. aku rse blog ni bole la klu yg bt nyer org brainless. aku nk cau r, xde quality pnyer information.

leman decaprio said... August 12, 2011 at 1:52 AM

gua bukan siasat... biar SKMM/polis aje yg siasat, mereka dibayar gaji untuk itu. gua just bantu siasatan setakat mana proof yg gua jumpa... lu meroyan apsal, atheis ke??? huahahaaa...

Anonymous said... August 12, 2011 at 6:19 AM

Anonymous August 12, 2011 1:38 AM <----arlene tan ke ni???ke kawan dia?nak kate SAY TAN,dah kene ikat pun...! hahahaha

MrBakarLine

paez said... August 12, 2011 at 6:27 AM
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... August 12, 2011 at 12:04 PM

Anonymous Yang Annoying~

setakat letak IC tutup muka, pastu ngaku tuh ic makcik murtad..tu bukan bukti la! meh letak ic saya, pastuh kata saya pun bukam makcik! apa ke lemah sgt bukti yg dorg bg!

Psl pilihanraya siap bukan bersih..ni kan isu agama. apa kata pakatan? tak nk bg komen gak ke? totally loser!

paloibinmulau said... August 13, 2011 at 7:46 AM

krg dah terbukti budak2 spm gaysec mengaku salah memfitnah arlene. jadi tengok berapa ramai melayu
mengaku islam yg akan minta maaf/ampun dgn arlene. korang ingat fitnah di internet tak perlu minta ampun ke? korang ingat subahat menyebar/memanjangkan fitnah fitnah gaysec korang terlepas dr mohon ampun kat arlene ke?

inilah penyakit ramai melayu ngaku islam. terima maklumat terus anggap benar. otak ada tak nak fikir.
islam sangat ke kalau kepala hotak begitu? kononnya mahu menjaga islam tp bila maklumat datang tak mahu
periksa samaada itu fitnah atau kebenaran. kalau fitnah begini kena kat keluarga sedara mara korang amacam? akhirnya islam yg mendapat malu. korang buat tak tahu je.

Syaitan Bin Iblis said... August 13, 2011 at 4:54 PM

See you all in the hell for this fitnah. Thanks for helping me in Ramadhan spreading this fitnah, I got lots of ayam golek in the hell and I don't need to gain by myself even though I am tied to.

Anonymous said... August 18, 2011 at 5:51 PM

Bkn main dahsyat penyokong2 anti kerajaan nih..hmm..

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

Keris said... August 31, 2011 at 11:59 PM

target muka diorg, dapatkan bukti sebanyaknya.

Bersedia utk Bertindak!.

jika Kerajaan masih terhegeh2, jgn salahkan rakyat yg prihatin.

masih relevan kah ISA jika petualang agama & bangsa ini tidak diambil tindakan?

 
Top