..

UNDER CONSTRUCTIONS...


selain bertandang ke filipina untuk memburuk2kan sistem demokrasi di malaysia (klik) anuwar rupa-rupanya ada misi lebih penting, menemui rakan lama bekas presiden JOSEPH ESTRADA yang digulingkan dan merengkok dalam penjara kerana skandal rasuah semasa memegang jawatan presiden filipina. JE atau ERAP kemudiannya dibebaskan dari penjara atas pengampunan presiden macapagal arroyo.

selain skandal rasuah, estrada juga dikenali sebagai kaki betina sejak zaman kegemilangannya sebagai pelakon muda2 dulu... tapi anuwar lebih hebat kerana dia dikenali dengan gelaran kaki betina & jantan jambu, selain kegemilangan lakonanannya sebagai 'raja drama' walaupun tidak pernah diiktiraf oleh AFM.

rujuk berita ini (klik)... rupa2nya anuwar masih tak padam kemaruk nak jadi PM bila dengan selamba mengelentong 'rakan baik' sendiri PRU13 akan diadakan pada november tahun ini. estrada nak tolong berkempen untuk anuwar?? baguslah at least anuwar boleh gunakan nama orang yang lebih sinonim dengan kebatilannya, tidak lagi mempergunakan nama ulamak2 seperti syeikh yusof al-qaradawi.

.

8 das tembakan!:

whiteorange said... August 6, 2011 at 1:20 PM

Hanya kaki betina yang akan berkawan dengan kaki betina

anti bohmau said... August 6, 2011 at 1:53 PM

betul tu oren! orang kata nak tahu seseorang tu, tengok dgn sapa dia berkawan!!! macam tula dirinya!! sejibik!!

NasrulSafiq said... August 6, 2011 at 2:29 PM

Salam,

Avoid PKR DAP PAS

YY said... August 6, 2011 at 2:40 PM

Sedikit tambahan.. Anwar kaki betina dan jantan hahahaha!

Anonymous said... August 6, 2011 at 4:37 PM

estrada? hehehe

takde org lain ke?

Anonymous said... August 6, 2011 at 6:49 PM

semua kawan dia ..kali jantan,betina,ulamak,,ustat....

Anonymous said... August 7, 2011 at 4:05 AM

terpaksa berceramah di luar negara sebab dalam negara sudah tidak laku...

Anonymous said... August 8, 2011 at 3:14 PM

kaki jantan..uish..uish..uish..nabi x mengaku umat tu...

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

 
Top