..

UNDER CONSTRUCTIONS...



datuk seri rais yatim meminta blogger2 supaya lebih berintegriti dalam penulisan mereka dengan mengambil contoh akhbar/portal berita indonesia, KOMPAS yang telah meminta maaf atas tuduhan tidak berasas ke atas isteri PM, ds rosmah mansor berkaitan cincin RM24juta. ds rais meminta blogger2 yang mengemukakan tuduhan & fitnah yang sama turut meminta maaf kepada ds rosmah.

hatta wahari, bakal ketua editor UTUSAN RAKYAT mula melatah! hatta berpendapat blogger2 PRabak lebih mengemukakan fakta berbanding blogger2 UMNO. betul ke berfakta, bukan fitnah?? kalau betul kenapa takde lagi blogger2 pro-UMNO yang kalah dalam saman fitnah sedangkan blogger PRabak dah ada perintisnya iaitu sharshooter. blogger sharpshooter terpaksa membayar saman RM400k kepada ds rais kerana fitnah berkaitan kes rogol amah. khalid gereja pun pusing macam2 alasan nak saman papagomo kerana takut kos guamannya tak balik modal bila kalah!

satu lagi dakwaan hatta, blogger2 pro-UMNO diselia oleh JASA, satu jabatan di bawah kementerian penerangan... uiksss takde tahu menahu pulak... gua yakin most of rakan2 blogger pro-UMNO takde tahu menahu pasal ni! kalau diselia secara tak langsung blogger2 pro-UMNO dibayar... tapi takde pulak satu sen dana JASA yang jatuh ke tangan mana-mana blogger.

blog MPP (baca klik) menuntut 'gaji' dari JASA kalau betul dana tu ada atau tiris di tengah jalan, pasal ramai blogger2 pro-UMNO yang tengah suffer takde duit nak beraya nih! persetan pasal dakwaan hatta tentang blogger pro-UMNO fitnah, coz kenyataannya masyarakat sendiri boleh menilai... persoalan di sini betul ke dakwaan hatta blogger2 pro-UMNO dibiayai oleh JASA, ada peruntukan yang 'lesap' tak sampai ke tangan blogger2?? ds rais yatim tolong jawab cepat!!

.

4 das tembakan!:

Anonymous said... August 26, 2011 at 1:49 AM

kalau apa yg si hatta tu cakap tak betul..apa kata blogger pro-UMNO buat laporan polis dan ramai-ramai kasi saman dia..biar dia tau kalau nak bercakap tu biar betul...jgn main sedap mulut jer...so BLOGER PRO-UMNO ADA BERANI KA..masuk gelanggan dan sambut cabaran HATTA WAHARI

Anonymous said... August 26, 2011 at 11:54 AM

kalau betul macammana? lu mungkin tak berbayar tapi orang lain? biar hatta dedah la siapa yang rais bayar. apa lu mau takut?

Anonymous said... August 27, 2011 at 11:58 AM

Berani kan kerana benar..

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

Anonymous said... August 28, 2011 at 1:38 PM

Apa salah nya jika betul sekalipun JASA membiayainya?

 
Top