..

UNDER CONSTRUCTIONS...

ISLAM DIPERALAT UNTUK DAPATKAN KUASA : RAJA NAZRIN - meloya

KUALA LUMPUR 26 Sept. - Pemangku Raja Perak, Raja Dr. Nazrin Shah hari ini bertitah Islam telah mula dijadikan instrumen bertujuan meraih pengaruh dan mendapatkan kuasa sehingga ke peringkat sedia berkompromi kepada prinsip-prinsip menyentuh akidah.

Pada masa sama baginda dalam titah ucapannya turut mengingatkan bahawa kemusnahan ummah bukan lagi menghadapi pencerobohan daripada Alfonso de Alburque atau Stamford Raffles atau Francis Light mahu pun Yamashita tetapi ia datang daripada pencerobohan baru melalui manipulasi fakta sejarah, mempersendakan lagu kebangsaan dan menghina bendera negara.

Baginda bertitah pencerobohan baru itu turut berlaku melalui perlanggaran penggunaan kalimah suci Allah yang telah sekalian lama menjadi hak eksklusif umat Islam tanpa menghiraukan sensiviti serta terhirisnya perasaan mereka.

untuk cerita lanjut layari blog KERIS 7 LOK

===========================

2 das tembakan!:

Anonymous said... September 28, 2011 at 5:15 PM

Idup lagi mamat nih. Setiap kali aku nengok dier bukak mulut, macam beruk berkata-kata, sesuai lah dengan muka terencat beliau.

Penuh dengan benci dan mencarut sepanjang masa. Dia ni namewee version "melayu ciplak" ker hape. Teringin sangat la tu nak jadik cina

Anonymous said... September 28, 2011 at 6:03 PM

pondan tua ni boleh bercakap lagi ke? kahkahkahkah...

kaki lima mana pondan tua ni nak berkarya? baik kau join namewee si babi hutan tu masuk hutan dan jadi komunis, senang sikit kalu jumpa terus tembak muncung.

 
Top