..

UNDER CONSTRUCTIONS...

Isteri, anak gadis Mat Sabu diugut simbah asid

Timbalan Presiden PAS Mohamad Sabu mendakwa menerima SMS ugutan yang mengancam mahu menyimbah asid terhadap isteri dan anak perempuannya. Katanya, kiriman SMS itu diterima semalam dan beberapa hari lalu daripada individu yang tidak dikenali. Beliau menyifatkannya sebagai ancaman berat yang diterimanya berpunca daripada laporan Utusan Malaysia pada 27 Ogos berkaitan Mat Indera, tragedi Bukit Kepong dan sejarah kemerdekaan yang didakwa memfitnahnya. NONE

Ayat dalam SMS yang didakwa mengancam keselamatan keluarganya itu berbunyi: "Awak memang patut bertaubat. Cakap tanpa fakta... Awak pembohong, mulut celupar. Mungkin awak tak serik, jangan sampai ada masa akan (di)simbah asid ke atas isteri dan anak perempuan awak. "Batalkan segala debat. Sejarah adalah fakta bukan untuk didebat. Yang pasti awak putar alam."

Ditanya sama ada beliau akan membuat laporan polis, Mohamad berkata beliau akan berbincang dengan peguam terlebih dahulu dengan peguamnya Mohamed Hanipa Maidin. "Polis kalau orang lain buat laporan, cepat sangat ambil tindakan. Kalau Mat Sabu buat report. silap-silap dia kena tangkap!" -meloyakini

sebenarnya mat sabu dah segan nak ke balai polis selepas kelentong trak polis melangggarnya masa BERSHIT 2.0 terkantoi! mungkinkah mat sabu akan menghapuskan jawatan POLIS jika PRabak mentadbir putrajaya... dan menggantikan dengan UNIT AMAL PAS??! huaahahaa...

rakaman perbualan lucah (18SX) mat sabu dan normah pun polis yg curi2 rekod kot... patut la dia marah sangat! DENGAR KAT SINI (klik)
.

1 das tembakan!:

Anonymous said... September 10, 2011 at 3:09 PM

hehe..macam2 la mat sabu ni..

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

 
Top