..

UNDER CONSTRUCTIONS...

diberitakan pagi ini mat sabu 121 telah membuat laporan polis di ipd kepala batas kerana mendakwa difitnah oleh utusan malaysia dan ancaman simbah asid ke atas keluarganya.

uiksss??? akhirnya mat sabu minta bantuan polis juga... ingatkan dia benci & tak percaya kepada polis dari zaman british sampai sekarang. sepatutnya mat sabu minta bantuan komunis untuk membantunya, bukan polis!
.

5 das tembakan!:

Anonymous said... September 10, 2011 at 3:06 PM

hehe..aiks nape nk buat laporan kat polis laks..huhu

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

Panglima Perang Cyber said... September 10, 2011 at 5:37 PM

Bila mat sabu nak report kes video dia dgn normah?

Anonymous said... September 10, 2011 at 11:57 PM

Kalau nak mat sabu buat laporan kat balai polis Bukit Kepong bukannya payah, Minta kerajaan buang daerah, daerahnya ialah Bukit Kepong, setiap hari kena pi report lah. Masa dia nak pi report tu penduduk Bukit Kepong boleh lah beratur sepanjang jalan itu dan ludah sorang sekali.

Sapa tak tengok lagi phonesex mat sabu tengok la lekas, walaupun suara tak begitu jelas namun jika diteliti ada beberapa perkataan yang bunyi sengau sebijik suara orang tu.aku pasang headfone baru jelas.

Yang aku nai tau siapakah Huda yang disebut dalam perbualan itu?

warga sebelum merdeka

Anonymous said... September 11, 2011 at 8:38 AM

yg dok ancam tu sapa lg klu bukan puak2 yg xphm anugerah Islam y Allag bg...

Anonymous said... September 11, 2011 at 1:38 PM

akhirnya pi kat polis juga,silap2 yang terima repot tu kebetulan waris mangsa bukit kepung.

 
Top