..

UNDER CONSTRUCTIONS...



cybertrooper PakatanRabak ni dah desperado tahap kronik... gambar ds rosmah mansor disuperimpose jadi anjing plak dah??! kalau menyampah tahap manapun sesama manusia jangan la divisualkan sebagai binatang... overkill, secara tak sedar mereka terlupa persepsi buruk yang melampaui batas mereka hasilkan tentang ds rosmah akan mendatangkan simpati kepada beliau dan membuat rakyat semakin menyampah dengan tindakan2 desperado PakatanRabak!

gua harap SKMM akan segera bertindak untuk menyiasat identiti fake id 'ghenjis khan' yang membuat superimpose & memaparkan gambar ini di laman facebook... dan AG harus segera menghadapkannya ke muka pengadilan bagi menyekat propaganda bodoh yang jijik sebegini!
.

8 das tembakan!:

captmam said... September 6, 2011 at 11:36 AM

Biarkan...cukup 40 orang mendoakan...akan termakbul nanti Ghengis Khan dan Intan Nurashikin Abdul Kadir mempunyai dan melahirkan anak serupa anjing nanti...masa tu nanti jangan salahkan DS Rosmah dan BN plak ye....tunggu....

Anonymous said... September 6, 2011 at 1:11 PM

Pandai mula kau nak ngamuk ya, yang geng2 korang selama ini mcm-mcm superimposed kauorang buat utk Nik Aziz Anwar Ibrahim tak pula ingat SKMM ... dasar anjing jalanan umno

Anonymous said... September 6, 2011 at 1:14 PM

memang patut Rosmah dianjingkan

Anonymous said... September 6, 2011 at 1:18 PM

perangai blog ni pun mcm anjing jugak....tukar aje peluru kepada bom c4

leman decaprio said... September 6, 2011 at 1:32 PM

gua bleh buat superimpose lagi perfect kalo setakat nak letak muka anuwar kat body beruk... bukan amatuer camtu. tapi masih rasional lagi la... pasal tak buat muka pemimpin2 PR jadi beruk pun rakyat dah makin bleh menilai perangai diorg mmg macam beruk! =p

Anonymous said... September 6, 2011 at 4:53 PM

huhu, macam2 politik skrg..
"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

Anonymous said... September 7, 2011 at 5:08 PM

sejak kebelakangan ini agak ramai orang mempersendakan pemimpin termasuk juga isteri dan keluarga mereka, kadangkala komentator hilang pertimbangan dan tahap emosi yang melampau,apa yang ingin saya katakan jikalau para komentator labelkan para pemimpin ini termasuk isteri,atau keluarga mereka, kamu fikir sendiri mereka adalah golongan pemimpin, kalau mereka anjing, babi, monyet ka mereka tak kan jadi pemimpin, kamu nilai diri kamu sendiri sebagai orang biasa mungkin lebih rendah martabatnya dari anjing dan haiwan

 
Top