..

UNDER CONSTRUCTIONS...

2 das tembakan!:

eXception said... December 12, 2011 at 7:40 AM

Bro... Mungkin hang x sedar siapa dlm UMB (Unit Media Baru) ni... Orang yang gila kuasa... Mengaku semua blogger pro BN (termasuk aku dan hang) bawah telunjuk dia... Malah pernah mintak peruntukan utk blogger-2 tap mana pergi peruntukan tu? Kenapa tak sampai kat kita? Sebab itu la Padi Jantan kata, jika ada peruntukan utk UMB khas utk blogger sebaiknya disedekahkan ke rumah anak yatim dari disonglap oleh org dlm UMB...

leman decaprio said... December 12, 2011 at 6:14 PM

mmg UMB ada peruntukan (baru je dapat for the 1st time), jika nak bekerjasama just try to engage dgan mana2 blogger UMB dan dgar sendiri cerita sebenar bagaimana yg kitorg dapat & apa yg kitorg buat, jangan dgar hear-say dari org lain.

email atau inbox gua kat FB kalo nak tau cerita sebenar; jangan lupa bagi no hp sekali dalam email tu... riorashid@yahoo.com

 
Top