..

UNDER CONSTRUCTIONS...



Chegubard menuduh 'Geng-geng UMNO' yang bertindak mengganggu ceramah ABU di Jalan Kebun, Shah Alam malam tadi. Menurutnya serangan tersebut cuma ditujukan kepada kaum India dan bersifat rasis! Benarkah kejadian ini rasis atau Chegubard yang cuba menyuntik elemen rasis melalui andaiannya??

Persoalan yang harus dijawab oleh Chegubard... apa buktinya 'Geng-geng Umno' yang melakukan kekacauan tersebut?? Ada mereka bawa bendera atau pakai baju UMNO ke?? Gua harap pihak UMNO akan saman Chegubard kerana membuat tuduhan melulu!

Cuba perhatikan jumlah kerusi yang lebih banyak dari penonton yang datang mendengar ceramah walaupun majlis sudah bermula (Mat Sabu pun sudah berada di atas pentas)... Benarkah ini kekacauan yang tidak diduga atau PLAN B1 yang dirancang oleh Chegubard sendiri - operasi menebus malu sekiranya tidak cukup ramai penonton yang hadir??

Atau PLAN B2 untuk menarik lebih ramai orang datang menghadiri ceramah anjuran SAMM tersebut dengan 'mempromosikan' tentang kekecohan melalui facebook & twitter??



Yang lawaknya Bob Lokman pun turut join sekaki suruh orang datang meramaikan lagi ceramah yang turut dihadiri oleh idolanya, Mat Sabu... Huahahaa!!


baca SINI (KLIK) untuk info lebih lengkap!

10 das tembakan!:

meUher said... January 22, 2012 at 7:15 AM

JELAS satu tuduhan dan memainkan isu perkauman!!! UMNO SAMAAAAAN!

Anonymous said... January 22, 2012 at 9:58 AM

Mcmna dia blh tau 'serangan' itu khas kpd org India sj..? Sebab mudah je..NI PLAN DIAORG..ha3..!!

Anonymous said... January 22, 2012 at 11:11 AM

pemuda UMNO tunggu apa jawab laaaaa balik ....

Anonymous said... January 22, 2012 at 1:04 PM

Gemok dah badan CheguBard ni. Ingatkan kehulu ke hilir bagi ceramah, badan kurus, Tapi bertambah gemok. Ni tentu makan sedap, tauke DAP kasi banyak masyuk. Kenyang la kau Bard, kalau ceramah tak laku buat lakonan kena sabotaj. Kalau tak hilang penaja, ye tak.
http://twitter.com/lipanbatu

Anonymous said... January 22, 2012 at 2:20 PM

Kepala hotak mu chegkubad..lu mulut mcm sampah...lu ckp pakai bontot ke? wa olang tarak gila serupa lulah..lu mau kasi bakar perkauman..hah..ini olang byk jahat..lidah mcm biawak..lu olang jgn keliru...dia mau kita gaduh..lu xcaya lu olang hantar satu org intip sama dia..ini olang saya kenal oh. Siang ckp lain malam cskap lain..lu tgk perot dia byk kimbong dalam byk nanah. Nanti pecah lu olang dapat bau..aaiiyaa laudah serupa bangkai.

Anonymous said... January 22, 2012 at 2:26 PM

Lu apa panggil tu org muka cipap "orang ada jawatan tinggi dlm Pas sanggup mali..itu org semua olang tau ohhh muka cipap...tagde harga diri sanggup jual agama sama bangsa dan negala. Lu mata buta kah..Bad
Celaka lu asik mau gaduh..sama olang.kalau malu jadi melayu..ahh lu mmg bukan melayu ma..melayu xrak ini mcm hati bangkai mah..

Anonymous said... January 23, 2012 at 4:47 PM

time nk gaduh ajak unit amal kenapa bkn unit pkr, unit amal mmg kaki gaduh ke tp boring btul mamat 3 4 kali ulang mende sama org x layan ke apa

Anak Perelih said... January 25, 2012 at 8:13 AM

bila pulak 'Panglima UMNO' jalan Kebun jadi orang PKR??? http://www.facebook.com/muhamad.razali3

Anonymous said... January 25, 2012 at 8:17 AM

rumah mat sabu dekat dekat jalan kebun tu... sebab tu dia ada sama...

Anonymous said... February 14, 2012 at 1:17 AM

ini lah melayu barua... aku melayu pun malu ada melayu barua mcm dia ni....

cakap mcm sial..."umno hancurkan negara???

apa anak bini dia makan pasir ke kat malaysia ni... badan dia gemok pun sbb dia duduk kat malaysia ni yg terlebih makan

aku nak tengok dia ni bawak dua tiga kerat melayu pecacai mcm dia ni berpolitik plak di kawasan india atau cina...silap2 kena kerat tujuh melayu barua ni...

 
Top