[VIDEO] DS @NAJIBRAZAK TERGAMAM DENGAN SAMBUTAN HANGAT LEBIH 10,000 MAHASISWA!! #YSS @KhaledNordin @DatoSahol @SaifuddinAbd

Bergema UiTM Shah Alam dengan laungan "We Love PM!", "Keranamu PM!"dan "1Malaysia!" oleh 10,000 mahasiswa dari seluruh IPTA di Malaysia ketika Majlis Perlancaran Yayasan Sukarelawan Siswa dan amanat PM bersama warga kampus malam tadi.

Sambutan luar biasa dan sokongan padu yang ditunjukkan oleh mahasiswa dari pelbagai IPTA kepada DS Najib Tun Razak malam tadi jelas membuktikan bahawa dakwaan pelajar pro-pembangkang kononnya anak muda hari ini menolak kepimpinan DS Najib Tun Razak hanyalah omong kosong yang disokong oleh MINORITI pelajar yang sudah diresapi oleh fahaman politik pembangkang

Lebih 5,000 mahasiswa di luar dewan yang hadir untuk bersama dan menyokong PM walaupun hanya mendengar amanat PM melalui skrin besar.
Malah dalam ucapan sebelum melancarkan Yayasan Sukarelawan Siswa juga PM DS Najib Tun Razak turut merakaman penghargaan di atas sokongan yang diberikan oleh MAJORITI mahasiswa. 

"Jika 100 orang pelajar turunkan bendera tempoh hari tidak bersama saya, di sini ada 10,000 orang bersama saya" inilah ungkapan yang diluahkan oleh DS Najib Tun Razak ketika menyampaikan ucapan.


baca selanjutnya di blog DOUBLE-Y

.

Comments