..

UNDER CONSTRUCTIONS...


Gua dah agak malas nak menulis since makin banyak blog2 politik tumbuh kebelakangan ini, so gua try alternatif terbaru dalam bentuk VLOG (video blog) pula since kat bumi Malaya ni belum ada lagi vlog khusus berkaitan politik. Terimalah webisod pertama VLOG 1PELURU yg dihasilkan dalam tempoh setengah malam... harap boleh bagi komen membina untuk gua hasilkan webisod yg lebih osemmm selepas ini, ENJOYYY!!


4 das tembakan!:

YY said... May 29, 2012 at 11:18 AM

hehehe...

Ada pulak yg kata kita fitnah. DM dari Nuar Brahim pun bdk tu save lg. Isk3!

Gua bg 4 bintang untuk VLOG pertama lu bro! Teruskan BerVLOG!

Steady 1Peluru!

matkilaupenang said... May 29, 2012 at 11:36 AM

gampang punya vlog aku nie tak kacak ke?ramai peminat der MKP nie ada dari golongan artis lagi heeee

leman decaprio said... May 29, 2012 at 11:51 AM

YY: pro-gov kena tukar imej yg lebih cool, asyik bagi yg sibuk nak menayang perut gendut je bercakap...

MKP: kena buktikan lu memang hensem... nnt gua jemput jadi cameo dalam vlog1peluru, tapi versi kepala berapi punya... kita shoot time azan! :-ppp

bro jinggo said... May 29, 2012 at 10:08 PM

hello bro... hello bro... wa rasa mcm kena suntut bila tengok video lu hahaha!

 
Top