..

UNDER CONSTRUCTIONS...

Kesian kat 4-5 kerat blogger pro-BN  
yang bermati-matian mempertahankan sesuatu 
yang jelas menyongsang dari norma alami.
Gua sokong UMNO/BN jugak tapi dalam 
sesetengah hal yang tak betul tetap gua 
merasa bertanggungjawab untuk menegur... 
Kerana gua tak mahu UMNO/BN 
akan bungkus dengan 
sokongan yang membawa rebah!


Sudah-sudahlah... 
DS Najib Razak sudah melakukan yang terbaik untuk 
kesejahteraan seluruh rakyat Malaysia. Jangan hal2 picisan sebegini 
meranapkan semua usaha keras YAB Perdana Menteri.
.

6 das tembakan!:

zopinion said... November 13, 2012 at 3:38 AM

Gua pun tak tau apa nak komen dgn akak sorang ni Bro.. gua rasa biarkan aje.. dan doakan yg terbaik.. itu je ubatnya kot...

Sambil lalu ni kalau sudi harap 1Peluru boleh linkkan blog gua yg humble lg sepi ni.. Tq

wubra.blogspot.com

Salam Awal Muharam.. terus perjuangan dan dont stop jugak menegur BN/UMNO sebelum mereka kecundang PRU13.. banyak pemimpin yg masih leka n not working hard enough..
Sekian

Anonymous said... November 13, 2012 at 7:44 AM

setuju. benda salah kita tak payah nak tegakkan!

perjuangan kita bukan dengan menipu!

Anonymous said... November 13, 2012 at 8:22 AM

betul tu... salah kata salah. benar kata benar. senang hati kita sebagai rakyat. tak kira mana2 pemimpin, kita tetap sokong yang terbaik.

Anonymous said... November 13, 2012 at 9:32 AM

Yg salah tetap salah ... tak kira siapa yg buat walaupun PM sendiri.

Ada org kata ... Presiden PAS tu bukanlah TGHA tapi org lain .... (tulis sendiri yg difikirkan).

Jangan nanti org kata ... PM sebenar bukanlah Najib tapi ..... (tulis sendiri yg difikirkan)

Org Melayu MESTI berani kerana benar.

Shacklesmith said... November 13, 2012 at 2:02 PM

tak boleh ke korbankan protokal tu for the sake of PRU13??..

pentingkan sangat ke protokol kejadah nieh?? lainlah kalau melibatkkan yg YDP Agong.. ni stakat FLOM.. bikin kontroversi sje beb..

RioRashid said... November 13, 2012 at 2:41 PM

takde kaitan dengan protokolpun, xde majlis kahwin dalam dunia yg pisahkan pengantin... kalo betul nak ikut protokol harus VVIP disediakan kerusi yg lebih grand atau setanding dengan kerusi pengantin.

 
Top