..

UNDER CONSTRUCTIONS...

3 das tembakan!:

degawan said... March 7, 2013 at 2:40 AM

sekarang mmngla korg kena gari je kn?..so korg ingat korg kn dilayan dgn baikla nnti sblum dihantar pulang...emmmmm..nnti dh kt lokap balai...korg tau la nasib korg mcm mana...korg dh penggal kepala org islam yg xberdosa bahkan org yg bejuang pertahankan negara sendiri ...tnpa korg sedar yg korg ni pnceroboh...betapa azabnya allahyarham pd ketika itu aku pn xdpt nk bayangkan bila disiksa mcm tu rupa...hnya tuhan je yg tahu perasaan aku...ni kan pula keluarga mangsa..lagila sgt sedih ...tp papapun kamu semua tekorban sebg wira negara ...sy yakin semua rkyt malaysia sgt bangga dgn keberanian anda semua wlupun tertewas... AL-FATIHAH..harapan saya ..tlg jgn komen sesuatu yg sgt sensitif ttg pejuangan wira kita disana terutamanya yg tertewas...(dari saya warga PDRM yg xberpeluang utk turut serta dlm misi ops daulat)

Anonymous said... March 7, 2013 at 5:17 AM

Yes bro...dptkan segala info dari beruk beruk sulu ni..pastu boh je peluru di kepala dia org..apa nak simpan lokap nak kena bg mkn/minum lg...ramai rakyat kita yg blh di beri makan minum..Haram jadah beruk sulu ni..tembak bg mampos bg je bangkai dia org anjing makan.

Anonymous said... March 7, 2013 at 5:23 AM

Ini juga pengajaran yang paling mahal yg patut kita ambil iktibar..JANGAN BERI MUKA DENGAN PENDATANG ASING KE NEGARA KITA..baik yg dari Sulu,Siam,Indon,awang hitam,bangla..semua talam dua muka..sapa pendatang yg tidak patuh dgn undang2 Malaysia..tangkap diam diam..hapuskan sapertimana di lakukan dahulu di Filipina(Off Duty COps)..tau tau dh hilang...

 
Top