..

UNDER CONSTRUCTIONS...


Lawak paska-PRU13 oleh anak2 didik Husam Musa, NGOk-R... 
Telaga minyak-siap-proses yang pertama ditemui di dunia, warna dah sama dengan petroleum RON95 dan dah boleh digunakan untuk menghidupkan enjin.

WOW!!

"Crude oil varies greatly in appearance depending on its composition. It is usually black or dark brown" 
-WIKI

Mungkin ini cara untuk menegakkan kelentong oleh ketua mereka yang telah direject di bumi Kelantan...


Tapi ini teori paling relevan dari Mat Jek (FB)
-motosikal jatuh dalam telaga, minyak motosikal tersebut tumpah dalam telaga & puak2 NGOk-R datang tangguk minyak tu untuk bawa ke makmal!

KAH KAH KAH!!


8 das tembakan!:

Anonymous said... May 30, 2013 at 3:11 PM

Fuiiyoo..lawak jenis apa kah ini..hahahaha..tk agak2 nk menipu tuh..

Anonymous said... May 30, 2013 at 4:04 PM

bangan punya orang kelantan,
tula TAKBUUR!!... sangat.

Zack Ahmad Keychain said... May 30, 2013 at 4:43 PM

Apalah korang ni bengap sangat Minyak gred RON 95 dlm perigi tu mungkin anugerah daripada Tuhan kerana PAS berjaya mengekalkan kerajaannya di Kelantan. Tuhan beri minyak takyah proses terus leh guna. Ada dlm dunia ni minyak mentah dlm perut bumi takyah proses? Tak der kan. Hanya di Kelantan. Bukankah itu anugerah selepas mengundi PAS dapat pahala.

Anak Lenggong said... May 30, 2013 at 4:48 PM

Minyak yang dikatakan husam kat bawah pasar khatijah tu dah jumpa kee...ataupun tanah kat situ nak jual kat cina singapura ...

norm said... May 30, 2013 at 5:13 PM

alaa..klu puok tu menipu sekali pon...puok dier percaye jugokkk..klu puok kerajaan tok menipu sekali pon..puok dier tok percaye jugok..

Anonymous said... May 30, 2013 at 8:33 PM

kat bosnia sempadan ngan serb ade bro minyak warna die agak jernih dan boleh terus guna dm keta tp enjin keta mungkin jahanam,ak tgk kat national geographic..

SKL said... June 3, 2013 at 4:28 AM

Salam Tuan, mohon dipautkan link blog saya www.sematankelawas.com di blog Tuan.
Saya sebagai blogger baru telah memautkan link blog Tuan di blog saya.
Terima kasih.

www.sematankelawas.com

Anonymous said... June 5, 2013 at 11:28 AM

ba wau dal wau ha punya presiden.

 
Top