..

UNDER CONSTRUCTIONS...


Gua ada analisis, fakta & penjelasan panjang lebar mengenai perkara ini... Untuk menjawab pertuduhan seorang blogger mangkuk-jebauk yang tiba2 muncul dalam UMB selepas PRU13 & seorang blogger driver beruk yang senang diarah memanjat kelapa bila dikalung bunga mas. 

Pencerahan kepada pertuduhan yang telah dilemparkan kepada gua, untuk menutup pintu rezeki gua... gara2 gua enggan mencemar duli mengikut perancangan terancang (tapi pincang) mereka dalam misi menjilat bontot seorang pemimpin. Mungkin juga pencerahan kepada Pengerusi UMB sendiri bahawa bukan semua yang datang bertandang, bersimpuh menumpang - tak bawa serampang!!

Harap entry di blog mereka tidak dipadam untuk gua link nanti & biarkan semua menilai tanpa bias/prejudis.

Biarkan pembaca menilai nanti yang mana bicara semberono kedai kopi yang mana bingkisan genius bersulam logika... Kebodohan adalah perkara subjektif yang kadangkala secara tidak sedar ditunding kepada orang lain oleh manusia bodoh itu sendiri.

Nantikan dalam masa sehari dua lagi sebab gua taknak rosakkan mood raya sesiapa buat masa ini... 


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI... 
MAAFKAN JASAD & JIWA!


*gua serang 'client' mereka tapi mereka serang gua...
so let's make it personal, this is not a bullshet biz anymore! ;-)

2 das tembakan!:

Anonymous said... August 8, 2013 at 10:39 PM

kalau genius apsal x jadi engineer ke doktor ke pakat ekonomi? gaji theyols lagi byk dari blogger feeling intelek

Anonymous said... August 8, 2013 at 10:41 PM

"Dato Azeez Rahim Chairman Tabung Haji Keling Penyamun Duit Umat Islam.

Bagaimana seorang yang kaki SPA boleh diangkat untuk menjadi Chairman lembaga Tabung Haji? Mengapa Azeez Rahim yang memang cukup terkenal dengan kegiatan Conman dipilih untuk menerajui satu badan yang cukup sensitif dengan umat Islam?

Sudah tidak ada lagi mereka yang layak didalam Malaysia ini sehinggakan kaki melanggan pelacur ditempatkan dikerusi yang sepatutnya bersih imej nya. Dalam bergelar chairam Tabung Haji Azeez Rahim masih melanggan pelacur dengan meletakkan moral yang rendah serta mencalar imej tabung Haji.

Siapa pilih Azeez Rahim menjawat jawatan terpenting didalam Tabung Haji? Makan gaji buta nampaknya Jamil Khir Baharom menteri Agama bila meletakkan penyamun tarbus di tabung haji. Pecat Jamil Khir yang bodoh dan makan Gaji buta. Azzez Rahim dipilih Jamil Khir nampaknya jamil ni takde otak jual agama agaknya.

Chairam Tabung Haji Azeez Rahim mamak keling penipu, curi duit cina dan sapu pelacur untuk hidup mewah. Curi duit tauke cina meniaga haram lepas tu beli tilam dan basikal konon nak tunjuk duit dia. Dasar penyamun tarbus Azeez Keling. Lepas ni habis duit tabung haji keling ni samun.

Azeez Rahim Chairman Tabung Haji perguna nama Tun Mahathir untuk diletakkan di Tabung Haji. Jangan jual nama Tun M, keling macam Azeez Rahim penyamun tak sama dengan Tun Mahathir. Lingkup lah tabung haji kalau dibiarkan Azeez Rahim terajui Tabung Haji.

Sejak bila syarikat GLC dipaksa menyalurkan sumbangan secara paksa kepada Tabung Haji? Azeez Rahim tak fikir dan ambil kira duit derma tu halal atau haram? Syarikat glC bagi derma secara paksa kepada tabung haji tapi si Keling Azeez Rahim curi separuh duit derma.

Pilih lah orang lain jangan pilih aziz. Jamil khir takde otak pilih kaki langgan pelacur jadi ceo tabung haji.

Dah berapa banyak org bagi duit bayar azez nak dapat projek. Kalau aziz kena tangkap dalam lokap sah akan ada 50 lagi report pasal aziz pasal ramai geran aziz ambik duit. Ramai yang tunggu nak buat laporan pasal Azeez Rahim Keling." ---@ betul ke ni? nilaikan lah

 
Top