..

UNDER CONSTRUCTIONS...

merujuk kepada satu fatwa songsang terbaru dari pemegang kunci syorga PAS:
orang yang terbabit komplot video berkenaan akan teruk nanti, selagi tak jilat kaki anwar atas dunia ini, tak boleh masuk syurga dan ini sudah sah!!
jadi persoalan gua kepada DATUK T dan blogger2 PRO-BN yang memdedahkan anuwar sebagai pemain utama dalam video seks kontroversi dari pelbagai perspektif; yang mana satu pilihan anda... JILAT KAKI ANWAR ATAU MASUK NERAKA??gua secara personal pilih 'MASUK NERAKA' dari menjilat kaki seorang pandikutty... kerana gua percaya ketentuan syurga-neraka bagi seseorang ummat tetap ditentukan oleh ALLAH, bukan di lidah bercabang nik aziz.

jika dikaji secara lebih telus fatwa yang dikeluarkan oleh nik aziz, seolah-olah beliau memberi hint kepada anuwar supaya menjilat kaki DS NAJIB & DS ROSMAH kerana sudah terlalu banyak tuduhan dan tohmahan tak berasas yang telah dilemparkan oleh anuwar kepada kedua-dua individu tersebut.

opsss tambah lagi sorang... sila rujuk blog MPP (KLIK) nampaknya mufti perlis jugak kena pilih antara nak jilat kaki anwar atau nak masuk neraka! =pp

2 das tembakan!:

Anonymous said... May 26, 2011 at 4:54 AM

ko la leman babi yg masuk neraka,nk sgt masuk,elok lah bkawan dgn Babi Negara

Anonymous said... May 26, 2011 at 2:41 PM

Orang yang melindungi kemungkaran Anwar Ibrahim juga akan masuk samaada syurga atau neraka...tapi dalam tilikan pa belalang masuk neraka. Hanya Tuhan yang tahu..

 
Top