..

UNDER CONSTRUCTIONS...

dua hari lepas gua dedahkan tentang sebuah akhbar berpengaruh israel, the jerusalem post membuat satu headline istimewa untuk perhimpunan BERSIH (baca sini klik!)... sebenarnya bukan hanya the jerusalem post, banyak lagi media israel yang memaparkan berita perhimpunan BERSIH, secara tidak langsung mereka menyokong hasil perancangan anuwar ibrahim (dengan melantik ambabiga sebagai proksi supaya tidak menampakkan perhimpunan itu bersifat politikal)


selain itu, sebuah media barat pro-zionis wall street journal (edisi asia) juga melaporkan perkara yang sama (klik!). termasuk juga NGO-NGO antarabangsa pro-israel mendesak amerika syarikat campurtangan dalam urusan dalaman malaysia melalui setiausaha negara US, hillary clinton (klik!)

kenapa media2 & NGO pro-israel terlalu mengambil berat tentang sesuatu yang kurang baik melibatkan kerajaan malaysia pimpinan BN sekarang? sudah pasti mereka tidak akan mengambil peduli & menyatakan sokongan secara langsung sekiranya tiada sebarang keuntungan di pihak mereka di masa hadapan... dan inilah jawapannya (KLIK!)

.

4 das tembakan!:

Anonymous said... July 18, 2011 at 1:32 PM

http://www.youtube.com/watch?v=eMPLx2QQaw0&feature=feedu... bro,cbe lu tgk vid ni..gua rse die ni yg dlm vid yg duk dpn mse demo aritu kn..tp xleh nk komen r kt ctu..len mcm je mamat tu..

leman decaprio said... July 18, 2011 at 1:41 PM

thanxz for sharing thz vid, dude... gua dah tengok kat channel minaq-jinggo tapi suara kat situ xclear. kalo sempat gua buat entri pasal mamat ni arini.

tenteraangin said... July 18, 2011 at 1:47 PM

Puih, pening aku pasal politik ni

Anonymous said... July 18, 2011 at 3:12 PM

Politik skrg mmg pening.huh

Diskaun Hebat untuk Insurans Kenderaan, Penghantaran Percuma Untuk Cukai Jalan, Tiada Sevice Charge!! Sahut Cabaran kami untuk menang Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM 100,000 keterangan lanjut layari :-
www.aiomits.com

 
Top