..

UNDER CONSTRUCTIONS...



credit to MENJ@IbnJuferi for the pic
Sila rujuk entri blog ini awal pagi tadi (KLIK SINI)

ADLIN ABD JALIL mesti membuat laporan polis dengan segera atas beberapa sebab:

1. Bagi membuktikan dirinya bukan Hajjah Sitt Al-Wuzara yang menghina agama Islam secara online sejak beberapa bulan lalu.
2. Bagi menjamin keselamatannya jika kad pengenalannya telah digunakan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.


Selebihnya kita jangan bertindak atau menghukum mengikut emosi... Biarkan pihak berkuasa POLIS/SKMM menyiasat perkaitan ADLIN, ARLENE dengan HAJJAH SITT ALWUZARA. Sama2 kita doakan individu/kumpulan yang terlibat dengan penghinaan terhadap agama Islam ini akan ditangkap & dibicarakan secepat mungkin... Ameen!
.

16 das tembakan!:

aswadi said... August 16, 2011 at 4:31 PM

aku rase die ni mental la..

mieraminho95 said... August 16, 2011 at 4:41 PM

kalau dy x buat laporan polis..sure dy la shit wuzara..

Anonymous said... August 16, 2011 at 5:00 PM

kalo dia tak salah dia akan buat repot polis.....

Anonymous said... August 16, 2011 at 5:33 PM

Biasanya perempuan tak pakai varnish kuku berwarna biru kehijauan!

Anonymous said... August 16, 2011 at 5:35 PM

Mungkin itu KP roomate dia, bro.

Anonymous said... August 16, 2011 at 7:33 PM

kalau tu ic roomate dy lg senang la nk tau sape shit wuzara tuh.....

Anonymous said... August 16, 2011 at 9:37 PM

amin ya rabb....ade je popuan pki kaler tu....arr...

Anonymous said... August 17, 2011 at 5:18 AM

lesbo suka kaler varnish kuku lagu tu.

auw wa, auw wa.

Anonymous said... August 18, 2011 at 1:53 PM

bila ada report polis dari pemunya mykad ni..kompom lah dapat tau sapa puan shit celaka tu..kalau tkda report lagi la senang nk tau..

Anonymous said... August 18, 2011 at 5:49 PM

Macam2 hal skrg ni,,hmm..

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

Anonymous said... August 20, 2011 at 6:51 PM

apapun jika dia benar shit wuzura aku rasa dia telah dihilangkan akal olih allah kerana pemergiannya ke mekah dahulu yang mana mungkin dosanya tak terampunkan dan allah menambah di dalam buku amalannya dosa demi dosa untuk dihumbankan ke dalam neraka terbawah.

Anonymous said... August 22, 2011 at 3:21 PM

ni je ke ending nye? Any latest update? Adlin still x feedback ke?

Mr. Deen said... August 24, 2011 at 11:02 AM

When I look at her face.. I feels like looking at a CUM BAG... hu hu hu...

Anonymous said... September 10, 2011 at 3:57 PM

Mental problem kot..hehe

"Hai Semua,
Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

Anonymous said... October 10, 2011 at 3:40 AM

Ameen???ikut bible ke?? org ISLAM slalu nya AMIN..

Anonymous said... December 25, 2012 at 2:44 PM

Buat demo la kt rumah dia

 
Top