..

UNDER CONSTRUCTIONS...

bodoh... sewel... bahalol... mereng... bangang tahap longkang! segala macam caci-maki memang layak dihambur kepada pejuang gereja sekor ni walaupun ternipis jugak pahala puasa gua!

bullshet tahap kritikal, gua dah awal2 lagi agak report polis khalid samad bersama latifah koya lebih seminggu lepas hanyalah LAKONAN sarkas di luar pintu pagar ipd petaling jaya semata-mata.. untuk menutup penipuannya berkaitan penyitaan DUMC. baca di sini (KLIK)

hari ini khalid samad meracau minta bukan2 pula, supaya papagomo mendedahkan nama penuh, i/c dan alamat penuhnya...
"Bagi memulakan ‘perjuangan’ ini, saya ingin memohon supaya Papa Gomo menyatakan nama penuh, nombor kad pengenalan dan alamat penuhnya supaya dapat saya minta peguam saya untuk menyaman beliau dalam isu ini.

“Maka saya berharap agar rakannya yang membaca blog saya boleh menyampaikan permohonan saya ini kepadanya,” kata Khalid dalam entri terbaru blognya.

Khalid menambah, sekiranya tiada jawapan daripada Papa Gomo, maka semakin jelas “bravadonya juga merupakan satu pembohongan.”

“Namun, ia tidak bererti bahawa saya tidak boleh dapatkan segala maklumat yang saya perlukan daripada sumber lain dan oleh itu, tidak bererti bahawa dia akan semestinya terlepas.

“Hanya saya ingin memberinya peluang untuk dirinya membuktikan ‘keberaniannya’; itupun kalau beranilah,” kata Khalid lagi.

Dalam kenyataan kepada The Malaysian Insider hujung minggu lalu, Papa Gomo menafikan dia memalsukan dokumen Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) berhubung dakwaan campur tangan pemimpin Pakatan Rakyat berkaitan operasi menyita premis Gereja Methodist Damansara Utama atas dakwaan ia tidak pernah diluluskan sebagai rumah ibadat.

Sebaliknya Papa Gomo berkata, dia mendapat maklumat tentang operasi itu daripada “orang dalam” MBPJ yang turut menyerahkan dokumen yang didakwa palsu itu.

Sebelum itu dia mendakwa operasi menyita premis Gereja Methodist Damansara Utama dibatalkan setelah mendapat arahan pemimpin Pakatan Rakyat. -TMI
cabar wak luuu!! pegi jahanamlah lu nak bercakap pasal kreadibiliti, khalid... lu punya kreadibiliti dah menjunam terpelosok ke dasar longkang yang busuk!! kalo nak saman, saman ajelah tak payah cipta alasan nak segala biodata papagomo dulu plak... hobi papagomo lu tak nak ambik tau sekali?? alasan sebab tak berani nak bersemuka kat mahkamah aje tu... takut terdedah kantoi lu yang lebih besar!

masa datuk seri rais yatim nak saman blogger sharsphooter kerana memfitnahnya, ada ke dia minta sharpshooter siarkan nama penuh, i/c & alamat penuhnya dulu? walaupun takde tercatat semua tu di blog sharpshooter, ds rais menang & blogger pariah PRabak tu terpaksa merengek minta diskaun jumlah saman RM400K tersebut!

kenyataan tak boleh diubah, keadilan akan tertegak atas asas kebenaran... bukan dengan alasan & putar belit makhluk2 opportunist (kemaruk undi penganut kristian) seperti lu!

sekarang dunia dah boleh mentafsir camana lu cuba cover-line untuk menutup kenyataan sememangnya lu salah seorang yang terlibat mengarahkan MBPJ membatalkan penyitaan gereja haram DUMC! terimalah hakikat lu yang kecut telur untuk naik mahkamah kerana lu takut papagomo dedahkan dari sumber mana dia mendapat semua dokumen sulit minit mesyuarat MBPJ berkaitan penyitaan DUMC... biar mahkamah tentukan setakat mana kebenaran dokumen yang lu dakwa palsu itu!

jangan sampai papagomo saman lu plak khalid... gua sure papagomo tak perlu cabar lu letakkan nama penuh, i/c & alamat penuh dalam blog atau media statement lu kalo dah sampai ketika untuk dia saman lu! tercirit la lu nak gagau derma ceramah nak membayar saman...

lu memang bangang tahap longkang, khalid samad... penganut2 PAS yang sokong makhluk sial macam lu 10 kali lebih bangang! *puiiii... siallah!! (*ikut nada KL gangster)
.

4 das tembakan!:

Anonymous said... August 25, 2011 at 5:03 PM

minuman dan makanan kegemaran papa gomo dia tak nak ke??

Anonymous said... August 25, 2011 at 5:47 PM

Macam dalam drama Melayu:

A: "ko tolong beritahu C kalau aku jumpa dia siaplah dia..."

B: "Wokey! Bro"

selepas 2 minggu, A bertembung dengan B dan C di August House.

B: "itu pun dia C. bolehlah siapkan dia tu.."

A: "nasib baik jumpa kat sini kalau jumpa kat kampung siap dia...apapun ko pi mintak no pasport dia tu?"

B: "hmmm ini macam punya politiKINGpun ada kaa..."

Kah Kah Kah

Anonymous said... August 25, 2011 at 9:24 PM

Seandainya dlm PRU13 nanti..dengan kekuasaan Allah Azzawajalla..Pas bungkus kat Selangor....aku sarankan Khalid Samad memohon untuk jadi paderi kat gereja saja buat mencari sesuap razeki untuk anak bini...bukan pe tengok wajahnya memang bersajak kalau pakai pakaian paderi tu.....

Anonymous said... August 27, 2011 at 12:28 PM

haha..macam2..

"Diskaun Hebat untuk Insurans Kenderaan, Penghantaran Percuma Untuk Cukai Jalan, Tiada Sevice Charge!! Sahut Cabaran kami untuk menang Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM 100,000 keterangan lanjut layari :- www.aiomits.com"

 
Top