#MURTAD #DUMC: KALIMAH ALLAH DI GEREJA - BRAVOOO KHALID & ANWAR!!


pemeriksaan JAIS di DUMC atas nama OPS AKIDAH menampakkan lebih banyak cela terhadap pendirian PakatanRabak selama ini. cuba dengar baik-baik apa jawapan perempuan baju hitam pada minit ke 2:47 apabila pegawai JAIS bertanyakan tentang acara nyanyian lagu berjudul ALHAMDULILLAH & ALLAHUAKBAR di dalam gereja...


"but this word have not been banned by the government..."

jadi gua nak ucapkan sekalung BRAVOOoOO kepada khalid samad & anwar ibrahim (termasuk nik aziz juga) kerana perjuangan mereka mempertahankan kalimah ALLAH digunakan oleh gereja sudah mula menampakkan hasil! siapa kata kerajaan tak BAN penggunaan kalimah ALLAH di semenanjung oleh penganut kristian & gereja??? kena tunggu anwar jadi PM dulu okey!!

perjuangan PAS dalam menegakkan islam kian terhoyong-hayang bila semakin banyak pendirian mereka terhadap kesucian islam bersifat bias & politikal... keputusan atas dasar menjaga hati 'tuan' di dalam DAPig & PKR. UMNO sering mereka tuduh 'mempolitikkan' isu setiap kali cuba bersuara mempertahankan islam. pejuang2 islam sebenar di dalam PAS seperti dr haron din harus keluar dari persembunyian yang panjang... umat sedang dibingungkan!.

Comments

Anonymous said…
Itu baru penang dan Selangor depa pegang. Kalau semua depa pegang bukan saja cinadol, risalah iklan along malah risalah murtad mungkin ditabur-tabur macam salesgirls edar pamphlet di pasaraya-pasaraya. Huh penat tuh nak sapu!
Anonymous said…
Astaghfirullah..

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"