hudud akan cuma berkumandang setiap kali menjelang PRU. seperti menjelang PRU tahun 1990 PAS meletakkan hukum hudud dalam senarai teratas manifesto mereka, tapi menjadi hajat yang pura-pura tak kesampaian kerana kenaifan mereka sendiri.
diksi hudud dibisukan sejak tahun 1995 bila mat sabu ditangkap khalwat dengan isteri orang dalam bilik 121, hotel perdana KB... mat sabu sepatutnya menjadi individu pertama dikenakan hukum hudud di kelantan. menjelang PRU tahun 1999 hudud dikompang lagi... begitulan juga dalam PRU-PRU selepas itu. (saksikan video di bawah untuk lebih pencerahan tentang pembohongan PAS berkaitan hukum hudud)
pendirian rakan2 pimpinan mereka dalam PRabak memberi satu justifikasi jelas hukum hudud hanyalah laungan retorik PAS semata-mata. anwar ibrahim & PKR tidak pernah menyatakan sokongan kerana itu pasti menjejaskan langkah mereka menjejak putrajaya. DAPig pula sudah memberi amaran keras menolak apa saja dasar bersama yang berkaitan islam... sebab itulah tiada sepatahpun perkataan islam atau hudud yang termaktub dalam BUKU JINGGA yang mereka canangkan.
PAS akan terus memperbodohkan penganut2 mereka dengan menjadikan hudud sebagai umpan PRU. mana mungkin hukum hudud dapat mereka laksanakan bila frasa NEGARA ISLAM juga terpaksa mereka mengalah dan diubah kepada NEGARA BERKEBAJIKAN!
"over my dead body!" - karpal singh
Comments
Tak usahlah main gimik politik murahan..rakyat sudah kenal siapa PAS kecuali yg taksub gila khinzir..