..

UNDER CONSTRUCTIONS...

alhamdulillah... ada perubahan positif yang berlaku ke atas adik ni setelah isunya tersebar meluas di ruangan maya seperti yang didedahkan juga oleh blog 1peluru DI SINI (klik!) dan di sini (KLIK!).
"aku berubah bukan sebab orang suruh... aku berubah sebab aku sendiri nak berubah!"
begitulah status update kat page FBnya, adinda milano evans... gua ucapkan syabas & tahniah! harapan gua adik ni bukan setakat berubah pakai tudung semata2, setakat perubahan zahiriah tu beruk2 PASyaitonirrojim je yang obsess. harap perubahan adinda ni menyeluruh zahir & batin... menyesali, bertaubat dan menjauhi semua kesilapan masa lalu.

jangan pedulikan kata2 kesat yang memperlekehkan niat adik untuk berubah... baru umur 14 tahun, masih panjang masa depan yang perlu diladeni. itulah hikmah yang ALLAH janjikan dari setiap kejadian. kalau kisah adik ni tak kecoh tempoh hari, mungkin dia terus hanyut dalam arus nafsu-nafsi sampai ke tua.


adik 14 tahun tu dah insaf... si tua bangka sekor kat bawah ni agak2nya bila nak insaf???

27 das tembakan!:

Anonymous said... June 16, 2011 at 3:23 PM

Tengok gambar atas tu bukan main sejuk mata gua memandang. Bila gua scroll ke bawah, gua nampak batang berjuntai.. Cilake. Gua terus tak lalu makan..kahkahkah

Anonymous said... June 16, 2011 at 3:34 PM

NUAR! LU MEMANG ANUGERAH TUHAN LAA...PANJANG BERJUNTAI SIOL!

marilyn said... June 16, 2011 at 3:42 PM

Makhluk kat bawah tu dah disucikan oleh Ularmak Politik.aduyaiiii....

pas ial said... June 16, 2011 at 4:57 PM

apa barang berubah. tak best langsung sial

Anonymous said... June 16, 2011 at 5:15 PM

yg kat bawah tu suci selepas dibaptiskan n.ajis & dijanjikan sorga pas

snor4057 said... June 16, 2011 at 5:39 PM

kalau budak kat atas tu kena batang berjuntai kat bawah tu macamana agaknya, mahu lari tengah malam kah kah kah kah

Anonymous said... June 16, 2011 at 9:53 PM

apa benda wat blog mcm ni.nak hina org.confirm ke tu anuar?ka wat blog cerita x brape nak betul.x boleh la mcm tu bai.please be matured

Anonymous said... June 16, 2011 at 10:11 PM

ntah ape ape blog ko nih, hina orang.....

Anonymous said... June 17, 2011 at 9:59 AM

ANON 9:53PM, KO JULING KE? DENIAL?

Anonymous said... June 18, 2011 at 2:54 AM

cam bini dia ckp lah...'anugerah tuhan' tu beb si tua bangka lahanat haram jadah ni

Danial said... June 18, 2011 at 5:01 PM

sumpah aku cakap owner page ni kene taubat . dia taktau yg anwar itu buat video clip tu atau tak . kau tak boleh nak judge org sesuka hati . kau dah dikira mengaibkan orang . itu salah 1 daripada dosa besar . Bertaubatlah . Sesungguhnya hanye Allah swt sahaja tahu isi hatinya .

Anonymous said... June 19, 2011 at 9:28 AM

kalo anwar mengaibkan najib memfitnah pasal altantuya..tu tak perlu bertaubat ke??

anwar punya kes, meroyan2 puak pakatan haram sebut qazaf. tapi bila memfitnah najib dgn altantuya xde pulak nk sebut qazaf!!

alo puak2 pakatan haram, akai ada kaa?

Khairul said... June 26, 2011 at 12:48 PM

Bagus la budak tuh dah bertaubat dan berubah kepada lebih baik...masalahnya yang dah tua bangke tak sedor diri tuh bile pulak nak bertaubat dan berubah?

Anonymous said... June 26, 2011 at 7:28 PM

hahal.. inilah blog umno erk?? wahh!! masuk2 terus nampak aurat orang. turun bawah sikit.. baca ayat2 dia.. sedap sikit.. turun bawah lagi.. dah rupa neraka je?? jom tgk side bar pulak.. owh!! ade perempuan terlanjang.. bawah sikit lagi.. ada cerita pasal hukum hakam dalam islam pulak.. alahai.. keliru aku dgn blog ni~ ular pun tak belit2 macam owner blog ni~

Anonymous said... June 26, 2011 at 9:20 PM

Cuma nak tanya..dia tak de bulu ke?

Anonymous said... June 26, 2011 at 10:55 PM

mungkin ada .. tapi tak berapa jelas .. samalah dengan uban Anwar. tu yang nampak cam botak kat sebelah tepi. cuba try guna night vision goggle ... sama bro

Anonymous said... June 29, 2011 at 12:38 PM

yg pic bawah sekali benda yg tejuntai tu pendek!!

Anonymous said... June 30, 2011 at 2:09 PM

Agaknya kalau bila dia besar nanti..ditakdirkan budak ni masuk politik..mesti si blogger ni akan ungkit balik benda buruk yg dia dah buat dlu kn..mcm wardina tu.org dh bertaubat..pegi bukak balik aib dia.semoga si blogger di beri hidayat.

Anonymous said... June 30, 2011 at 5:25 PM

semuga nuar brahim di beri penyakit aids baru dia taubat kot

Anonymous said... July 2, 2011 at 11:39 AM

bangang blogger ni.. nak tunjuk jahat n aib org.. der,jahat2 manusie tu klau ko tunjuk die nye kejahatan tu ko lg dosa dr die la bodoh.. seda la skit nak kutuk org pon.. tula.. kecik2 xnak blaja agame dlm2..

Anonymous said... July 9, 2011 at 12:29 PM

Pok Nik dan Hadi kata boleh apa dedah keburukan orang, siap boleh maki lagi. Itu hukum Isle tu, kena la ikut...... ha ha ha Bangang

Anonymous said... July 15, 2011 at 10:50 PM

blog bangang...tgk de gmbar sexy la, ape la...mmg xde pendirian punya org...cuba la bg fakta mcm blog2 lain..org berblog..lu nak berblog gk...ape pn xde..zero pengisian..bila tegur, hangin satu bdn..kesian...

Fakhrul Zakry said... July 19, 2011 at 4:52 PM

aku awal2 baca senyum je sampailah ternampak batang berjuntau tu terus aku ketawa gila2.
hahha.

habis customer aku pelik. hehe

Anonymous said... August 10, 2011 at 11:02 AM

mula buka sbb nak baca pasal nor arlene tan. gOod info. bagus. up-to-date. terus nk click 'follow'. suka lar. :)

but then, terdetik nk baca entry lain. ok. skodeng dulu. scroll. scroll. baca. baca. then...jumpe ni.

OMG!!! lari laju-laju. ini bukan info. tp MENGAIBKAN..!!

Try this. Lets put ur face in that pics (yg berjuntai tuh). How it feel? seronok? LOL.

Anonymous said... August 10, 2011 at 4:58 PM

giler ahh ckp sal politik sini, kalau nak cakap sal politik, tunggu 20 tahun lagi, anak2 muda berfahaman komunis melayu akan mengambil alih tampuk pemerintahan negara ni.. kan senang mcm tu.. semua hak adalah sama rata... :D

Anonymous said... August 12, 2011 at 3:54 PM

gmbo yg paling bawah tu..huh..menyeramkan.haha

Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S

Shahriezal said... August 15, 2011 at 4:37 AM

korang penah tak kaji dalam2 pasal video anuar tu..?? sah2 memang bukan dia..

1st : ada lagi camera hitam putih zaman sekarang nie.. (supaya dapat menutup cacat cela dalam video nie)

2nd : ko ada nampak bayang2 kat dinding tepi katil dalam video tu.?? (fikir logik, kalu ko nak buat projek pun.. sanggup ke terang2 nampak ada camera siap flash lagi??)

3rd : penah tengok citer mission impossible version lama.?? (dalam citer tu banyak kes dorang settle gunakan topeng getah serupa dengan suspek)

kalau mata kau sendiri tak nampak.. tak payah laaaa kau nak memfitnah.. buat menambah dosa aje.. ni semua angkara politik sempit punya pasal.. memang dorang target jatuhkan kat anuar saja dari dulu sampai sekarang.. selamat beramal..!!!

 
Top